Gość: adek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:54 Na długosci 20 cm usmarowane białym sprayem !!!! Na niebieskim lakierze nieźle sie ...komponuje !!!! Kawały kuta....!!!!!!!!!! Pozdrawiam miłych z Dąbrowy Górniczej !!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:06 Jeśli lubisz się bawić w detektywa i masz 200 zł w drobnych banknotach, to bez trudu znajdziesz sprawcę. Zaufaj mi. Co z nim zrobisz, zależy od Twojej fantazji. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:15 prosze o drobną podpowiedź. zdarzenie miało miejsce w godzinach przedpołudniowych. to było w D.G. Ja jestem z Bielska. podjadę do jakiegos fachowca , moze coś poradzi. jak to usunac?? apropo kary dla sprawcy.... najchętniej wymalowałbym im fluoroscencyjnym sprayem dupska i wystawił na pare godzina na katowickie rondo. na mróz oczywiscie!!!! pzdr Link Zgłoś
sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:25 Cóż idiotów wszędzie pełno. Jako mieszkaniec tego nie tak do końca kretyńskiego miasta przepraszam w imieniu normalnych mieszkańców. Możesz napisać gdzie Ci się to zdarzyło. Na jakiej ulicy. pzdrw Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:31 to było na ul Łącznej , tam raczej żuli nie kręci sie za wiele takie tereny handlowo usługowo mafijne byłem tam w firmie szyjacej odziez sportowa i ...kupiłem sobie fajna kurtkę... ...no i mam plamke na samochodzie:(( pzdr Link Zgłoś
kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:37 O czym ty mówisz bracie. Wjechałeś do Bronxu. To jest osiedle bloków socjalnych. Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:50 owszem nie wygladało tam przyzwoicie zaparkowałem na park pod tzw Lipskiem ( niebieskie domy ) byłem tam po kurtkę , fajne rzeczy tam szyją czy mogłem komus przeszkodzic?? raczej nie czy myslac o socjalnych blokach miales na mysli ten ciąg nowowybudowanych domków?? takie mini osiedle?? miło wygladające swoją droga pzdr Link Zgłoś
sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:55 To są domki komunalne, nie socjalne. Socjale to te blaszaki 1 piętrowe i chyba 1 lipsk. No jakby socjale w Dąbrowie wyglądały jak te osiedle to każdy byle gdzie pracujący musiałby mieszkać w apartamentowcu z basenem. Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:01 w komunalnych owych domkach to nie powiem całkiem milusio musi byc, nie?? jzu myslałem , ze macie tam tak dobrze , ze to socjalne:)) pzdr wiem ,ze nie wszyscy tam tacy dzicy bo studiowałem w tkzw " aldrajchu" pzdr Link Zgłoś
kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:05 Jeden z tych niebieskich i trochę dalej z tyłu baraki. Link Zgłoś
sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:39 Tak myślałem, że nie w normalnym miejscu. Tam są mieszkania socjalne i ludzie z eksmisji. W zeszłym tygodniu drugi raz spalili sobie dom. Link Zgłoś
greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:27 Trzeba było działać, póki sprej był jeszcze mokry. Ktoś na pewno coś widział. Nie powiedziałeś, w jakiej okolicy to było, ale chyba nie najlepszej. Pokazujesz banknot o nominale zależnym od statutu osoby, której go pokazujesz. Żul za 50 zł wyda własnego brata. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:30 Przyznam, że ciekawy światopogląd. Żul wyda własnego brata za 50zł. A greenblack pewnie za 1 mln $. Link Zgłoś
greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:35 Obrońca moralności żuli się znalazł. Nie mam brata. Link Zgłoś
Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:43 "moralności żuli" A czym się różni moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika? Link Zgłoś
greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:46 Gość portalu: cerber napisał(a): > A czym się różni moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika? Śmieciarz czy urzędnik pracuje. Żul rozpierdala cudzą własność, a nawet cudze życie. W którym wymiarze żyjesz? Link Zgłoś
Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:49 Co to jest dla Ciebie żul? Ktoś kto jest brudny i lubi pić wódkę? To jest żul? Tacy ludzie zarabiają na życie zbieraniem np. makulatury czy innego złomu. Często też mają jakąś kiepską pracę. Odbieraniem ludziom życia zajmuje się mafia a nie pijaczki z ulicy. W jakim wymiarze żyjesz? Link Zgłoś
greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:01 Gość portalu: cerber napisał(a): > Co to jest dla Ciebie żul? Ktoś kto jest brudny i lubi pić wódkę? I zaczepia mnie o "20 groszy na bułkę", a z ryja wali mu tanim winem. > To jest żul? Tacy ludzie zarabiają na życie zbieraniem np. makulatury czy > innego złomu. Często też mają jakąś kiepską pracę. To są biedni ludzie. Inna sprawa, że 90% z nich nie chce mieszkać w schronisku, bo tam nie wolno im chlać. Bieda chyba nie usprawiedliwia chyba niszczenia cudzych samochodów? Link Zgłoś
sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:04 Tyle, że to nie był żul. Który żul kupuje spray zamiast taniego wina. To był zapewne jakiś nudzący się młokos. Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:06 nie ferujmy wyroków mogła to byc rozwydzrona młodzież swoją drogą na parkingu stały ( nie tak całkiem tam biedno jednak ) Mercedes 270 E Avensis , nowa Saab i pełno innych niezłych wozów. Ciekawe czy wybrali moja Fabke specjalnie czy z przypadku?? A moze to ...Marceli?? Cholera jasna. pzdr Link Zgłoś
Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 18:09 Żule nie bawią się sprejami. Wolą kupić wódkę albo ostatecznie wino. Sprejami samochody maże nudzące się gówniarstwo. Link Zgłoś
sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:58 Masz bardzo prymitywne podejście do ludzi. Żulem można być nie ze swojej winy. Poza tym można być sympatycznym żulem i urzędnikiem sk..synem, który może komuś rozpiprzyć życie Link Zgłoś
kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:58 żul (ros. żulik) pot. łobuz, awanturnik, pijak. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. --------------------------------------------- I jak pan widzi powyżej, panie cerberze z definicji wynika, czym różni się moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika. Jeżeli pan nie wie szanowny panie jakie jest znaczenie słowa pijak, proszę posłużyć się cytownym przeze mnie słownikiem. Nie myślę nawet, aby życzyć panu by kiedykolwiek mógł pan się przekonać jaki ma wpływ mentalność żula na stan pańskiego portfela lub całość układu kostno szczękowego. Jak pisała pani Osiecka " nie daj mi boże broń boże skosztować tak zwanej życiowej mądrości" Tyle, że ona była poetką. My w przeciwieństwie do niej staramy się stąpać po ziemi. Również między żulami z ich żulowatą, pijacką mentalnością. Link Zgłoś
Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:46 no ale nie zauwazylem okolica handlowo usługowo ...mafijna:) nie wpadłem na to ale pomysł stary jak swiat i poczciwy pzdr Link Zgłoś
kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:44 A ja jeszcze zapytam gdzie i jak kolega zaparkował? Czy aby auto nie utrudniało ruchu pieszym? Złe zaparkowanie nie usprawiedliwia zwykłego chuligaństwa ale mogło kogoś sprowokować. Link Zgłoś