Dodaj do ulubionych

usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:54
Na długosci 20 cm usmarowane białym sprayem !!!!
Na niebieskim lakierze nieźle sie ...komponuje !!!!
Kawały kuta....!!!!!!!!!!
Pozdrawiam miłych z Dąbrowy Górniczej !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:06
      Jeśli lubisz się bawić w detektywa i masz 200 zł w drobnych banknotach, to bez
      trudu znajdziesz sprawcę. Zaufaj mi. Co z nim zrobisz, zależy od Twojej
      fantazji.

Pozdrawiam
      • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:15
        prosze o drobną podpowiedź.
        zdarzenie miało miejsce w godzinach przedpołudniowych.
        to było w D.G.
        Ja jestem z Bielska.
        podjadę do jakiegos fachowca , moze coś poradzi.
        jak to usunac??

apropo kary dla sprawcy....
        najchętniej wymalowałbym im fluoroscencyjnym sprayem dupska i wystawił na pare
        godzina na katowickie rondo.
        na mróz oczywiscie!!!!
        pzdr
        • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:25
          Cóż idiotów wszędzie pełno. Jako mieszkaniec tego nie tak do końca kretyńskiego
          miasta przepraszam w imieniu normalnych mieszkańców. Możesz napisać gdzie Ci
          się to zdarzyło. Na jakiej ulicy.

pzdrw
          • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:31
            to było na ul Łącznej , tam raczej żuli nie kręci sie za wiele
            takie tereny handlowo usługowo mafijne
            byłem tam w firmie szyjacej odziez sportowa i ...kupiłem sobie fajna kurtkę...
            ...no i mam plamke na samochodzie:((
            pzdr
            • kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:37
              O czym ty mówisz bracie. Wjechałeś do Bronxu. To jest osiedle bloków socjalnych.
              • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:50
                owszem nie wygladało tam przyzwoicie
                zaparkowałem na park pod tzw Lipskiem ( niebieskie domy )
                byłem tam po kurtkę , fajne rzeczy tam szyją
                czy mogłem komus przeszkodzic??
                raczej nie

czy myslac o socjalnych blokach miales na mysli ten ciąg nowowybudowanych
                domków??
                takie mini osiedle??
                miło wygladające swoją droga
                pzdr
                • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:55
                  To są domki komunalne, nie socjalne. Socjale to te blaszaki 1 piętrowe i chyba
                  1 lipsk. No jakby socjale w Dąbrowie wyglądały jak te osiedle to każdy byle
                  gdzie pracujący musiałby mieszkać w apartamentowcu z basenem.
                  • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:01
                    w komunalnych owych domkach to nie powiem całkiem milusio musi byc, nie??
                    jzu myslałem , ze macie tam tak dobrze , ze to socjalne:))
                    pzdr

wiem ,ze nie wszyscy tam tacy dzicy bo studiowałem w tkzw " aldrajchu"
                    pzdr
                    • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:02
                      altreichu
                • kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:05
                  Jeden z tych niebieskich i trochę dalej z tyłu baraki.
            • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:39
              Tak myślałem, że nie w normalnym miejscu. Tam są mieszkania socjalne i ludzie z
              eksmisji. W zeszłym tygodniu drugi raz spalili sobie dom.
        • greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:27
          Trzeba było działać, póki sprej był jeszcze mokry. Ktoś na pewno coś widział.
          Nie powiedziałeś, w jakiej okolicy to było, ale chyba nie najlepszej.
          Pokazujesz banknot o nominale zależnym od statutu osoby, której go pokazujesz.
          Żul za 50 zł wyda własnego brata.

Pozdrawiam
          • Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:30
            Przyznam, że ciekawy światopogląd. Żul wyda własnego brata za 50zł.

A greenblack pewnie za 1 mln $.
            • greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:35
              Obrońca moralności żuli się znalazł.

Nie mam brata.
              • Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:43
                "moralności żuli"

A czym się różni moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika?
                • greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:46
                  Gość portalu: cerber napisał(a):

> A czym się różni moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika?

Śmieciarz czy urzędnik pracuje. Żul rozpierdala cudzą własność, a nawet cudze
                  życie. W którym wymiarze żyjesz?
                  • Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:49
                    Co to jest dla Ciebie żul? Ktoś kto jest brudny i lubi pić wódkę?

To jest żul? Tacy ludzie zarabiają na życie zbieraniem np. makulatury czy
                    innego złomu. Często też mają jakąś kiepską pracę.

Odbieraniem ludziom życia zajmuje się mafia a nie pijaczki z ulicy.

W jakim wymiarze żyjesz?
                    • greenblack Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:01
                      Gość portalu: cerber napisał(a):

> Co to jest dla Ciebie żul? Ktoś kto jest brudny i lubi pić wódkę?

I zaczepia mnie o "20 groszy na bułkę", a z ryja wali mu tanim winem.

> To jest żul? Tacy ludzie zarabiają na życie zbieraniem np. makulatury czy
                      > innego złomu. Często też mają jakąś kiepską pracę.

To są biedni ludzie. Inna sprawa, że 90% z nich nie chce mieszkać w schronisku,
                      bo tam nie wolno im chlać.

Bieda chyba nie usprawiedliwia chyba niszczenia cudzych samochodów?
                      • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 17:04
                        Tyle, że to nie był żul. Który żul kupuje spray zamiast taniego wina. To był
                        zapewne jakiś nudzący się młokos.
                      • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:06
                        nie ferujmy wyroków
                        mogła to byc rozwydzrona młodzież

swoją drogą na parkingu stały ( nie tak całkiem tam biedno jednak )
                        Mercedes 270 E
                        Avensis , nowa
                        Saab
                        i pełno innych niezłych wozów.

Ciekawe czy wybrali moja Fabke specjalnie czy z przypadku??

A moze to ...Marceli??
                        Cholera jasna.
                        pzdr
                      • Gość: cerber Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 18:09
                        Żule nie bawią się sprejami. Wolą kupić wódkę albo ostatecznie wino.

Sprejami samochody maże nudzące się gówniarstwo.
                  • sandwich1 Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:58
                    Masz bardzo prymitywne podejście do ludzi. Żulem można być nie ze swojej winy.
                    Poza tym można być sympatycznym żulem i urzędnikiem sk..synem, który może komuś
                    rozpiprzyć życie
                • kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:58
                  żul (ros. żulik) pot. łobuz, awanturnik, pijak.

Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod
                  redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i
                  zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001.
                  ---------------------------------------------
                  I jak pan widzi powyżej, panie cerberze z definicji wynika, czym różni się
                  moralność żula od moralności śmieciarza czy urzędnika. Jeżeli pan nie wie
                  szanowny panie jakie jest znaczenie słowa pijak, proszę posłużyć się cytownym
                  przeze mnie słownikiem. Nie myślę nawet, aby życzyć panu by kiedykolwiek mógł
                  pan się przekonać jaki ma wpływ mentalność żula na stan pańskiego portfela lub
                  całość układu kostno szczękowego. Jak pisała pani Osiecka " nie daj mi boże
                  broń boże skosztować tak zwanej życiowej mądrości" Tyle, że ona była poetką. My
                  w przeciwieństwie do niej staramy się stąpać po ziemi. Również między żulami z
                  ich żulowatą, pijacką mentalnością.
          • Gość: adek Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:46
            no ale nie zauwazylem
            okolica handlowo usługowo ...mafijna:)
            nie wpadłem na to ale pomysł stary jak swiat i poczciwy
            pzdr
    • kelo Re: usmarowali mi sam. SPRAYEM Dądrowa G. :!!!!! 09.12.03, 16:44
      A ja jeszcze zapytam gdzie i jak kolega zaparkował? Czy aby auto nie utrudniało
      ruchu pieszym? Złe zaparkowanie nie usprawiedliwia zwykłego chuligaństwa ale
      mogło kogoś sprowokować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka