Dodaj do ulubionych

Honda Jazz - crash test

13.06.09, 10:23
o w morde to moje pwrzyszłe auto...
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Honda Jazz - crash test IP: 82.177.17.* 15.06.09, 22:57
      Wydaje mi się że strefa zgniotu zderzenia czołowego jest za blisko deski rozdzielczej - gdyby w samochod udezyl z predkoscia 10 km/h (zakładając że test był robiony dla 50 km/h) szybsza, zniszczenia byly by zdecydowanie zdecydowanie powazniejsze
    • Gość: fe Re: Honda Jazz - crash test IP: *.56.220-216.q9.net 16.06.09, 19:12
      kto kupuje takie auta? I po co? Male brzydkie.W sam raz dla biedoty albo pedalow
    • Gość: arkno Re: Honda Jazz - crash test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:24
      raczej dla pedalow, dla biedoty mamy maluchy,
    • milo_1 Re: Honda Jazz - crash test 17.06.09, 00:15
      Czyli jestem biedny ...pedał....ale ____JAZZ...:-)))

Dzięki wam..."dawcy".......życzę widowiskowych zawijek na drzewach ..:)
    • Gość: Głos z sali Re: Honda Jazz - crash test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 01:18
      zastanawiam się kto pisze takie komenty? I po co? Małe i brzydkie. Pewnie pedał lub biedak.
      Mentalny.

A Jazzik to bardzo dobry projekt pod każdym względem, również designu. Fajny wóz.
    • Gość: gość Re: Honda Jazz - crash test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:17
      Bardzo fajne autko, i bardzo sie ciesze ze wypadlo tak dobrze.
    • Gość: ff Re: Honda Jazz - crash test IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.10, 09:28
      Wcale nie jest to taki mały samochód. Ot zwykły...ani krowa ani Tico. Może i nie demon przyśpieszenia, ale i tak bardzo je lubię, a przejechałem niemal 200 000 km. Czy jestem biedny? Nie wiem jakie gość, który to pisał ma standardy, ale myślę, że ok 5500 zł miesięcznie to nie tak mało. A...no i pedałem też nie jestem. Swoją drogą ciekawe czym ten nie-biedak i nie-pedał jeździ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka