Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:36 ja wszystko rozumiem, ale o co chodzi ?? :D Drophead juz chyba troche czasu jest produkowany. Albo to mi sie cos pomyliło Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: juventino Re: Rolls-Royce Phantom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 17:46 "...specjalną wersją Phantom Drophead Coupe" po Phantom nie ma przecinku ;). Chociaz news moze wprowadzac w blad bo na dobra sprawe nie ma zednego info czym sie ta specjalna wersja charakteryzuje. Zreszta mowienie o nowej, specjalnej wersji RR chyba nie ma sensu kiedy praktycznie kazdy samochod jest wyjatkowy i uzalezniony od zchcianek przyszlego wlasciciela. Link Zgłoś
Gość: bartg Re: Rolls-Royce Phantom IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 20:55 tez mi sie wydaje ze cos im sie pomylilo.. nie jest wspomniane nic o charakterystyce tej specjalnej wersji takze uwazam ze ta specjalna wersja jest drophead Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@ Re: Rolls-Royce Phantom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 20:01 Fantastyczny pojazd... ....bije rekordy wlasnej sprzedarzy ? bo to po czesci tansze BMW siedzi w trzewiach tego RR...prawdopodobnie tez auto jest relatywnie tansze niz RR sprzed 20 lat, ..albo mamy wiecej bogaczy na swiecie (2% ludzi dzierzy 50% swiatowego bogactwa!) ciekawe info , ze np. nie Rosja a CHiny na 3 miejscu wsrod odbiorcow- cos czuje ze nie bedzie tam brakowac nowogobackich , jak u Ruskich.........do czasu rewolucji :) ....................................... tak sobie mysle nad lektorem, mógłby troche bardziej emocjonalnie to relacjonować (nie mam nic przeciwko czlowiekowi :)..ale portal powinien zadbac o ekspozycje dzwiekowa, szczegoknie przy takim samochodzie... patrzta jak robia to amerykanie :) www.youtube.com/watch?v=U4Fop4eC1cw www.youtube.com/watch?v=GJ9ilSi4iVQ - ten dopiero rajduje :) Link Zgłoś