funia79 26.10.09, 09:54 hej, czy korzystacie z karty IKEA FAMILY ? warto ? co polecacie (tzn. jakie produkty) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: IKEA FAMILY- karta 26.10.09, 14:51 podbijam, bo mnie to tez ciekawi. krem do rak jest ok. rewelacyjne sa plasterki. balsam do opalania jak za te cene (kupilam na wyprzedazy za 9 PLN) swietny. sol do stop w normie. Odpowiedz Link
v2t Re: IKEA FAMILY- karta 26.10.09, 14:58 funia79 napisała: > hej, > czy korzystacie z karty IKEA FAMILY ? > warto ? > co polecacie (tzn. jakie produkty) ? Tak, korzystam. Zawsze podczas zakupów jemy jakiś obiad w restauracji Ikea. Tam, oprócz darmowej kawy/herbaty, poszczególne potrawy są w niższej cenie dla posiadaczy takiej karty. Poza tym raz na - zdaje się - dwa tygodnie są promocyjne ceny (czasem bardzo promocyjne) na wybrane produkty z różnych działów. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: IKEA FAMILY- karta 26.10.09, 16:39 Mam, ale bardzo rzadko tam bywam. Raz, dwa razy w roku. Nie trafiam na jakieś super promocje na tą kartę. Kupuję tylko krem do stóp. Poza tym, nie jestem fanką Ikei, jak dla mnie to za słaba jakość, i coraz częściej pojawia się tam chińszczyzna, zamiast wyrobów szwedzkich. Odpowiedz Link
kinder0610 Re: IKEA FAMILY- karta 26.10.09, 19:38 Korzystam. Polecam balsam do ciała - wydajny i dobry. Odpowiedz Link
mszn Re: IKEA FAMILY- karta 04.11.09, 11:07 Zaraz, zaraz, a kiedy w Ikei były jakiekolwiek produkty Made in Sweden? Już pół świata widziałam na tych metkach, ale jeszcze nigdy Szwecji. No chyba, że chodziło ci o design, tak głęboko się tym nie interesowałam. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: IKEA FAMILY- karta 26.10.09, 23:02 Mam, bo nic nie kosztuje, a zawsze miło dostać darmową kawę. Z produktów IF kupiłam tylko tani (wówczas 5,99 zł) parasol do trzymania jako rezerwa w samochodzie. www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80112230 Ma zasadniczą wadę, bo brakuje mu pętelki na rączce i nie można go nigdzie powiesić. Reszta rzeczy IG wydaje mi się droga, a jakoś nie mam przekonania do kosmetyków firmy meblarskiej. Ale w ogóle lubię Ikeę, bardziej ich rozwiązania domowe (jak mogłam żyć bez wieszaka na żelazko !?) niż same meble. Odpowiedz Link
wiotka_trzpiotka Re: IKEA FAMILY- karta 27.10.09, 12:05 skarpetki dla dziecka kupuje są super poza tym tylko darmowa kawa Odpowiedz Link