jamabasta 06.04.10, 23:53 czy ktoś z Was używał? od 12 kwietnia będą w sprzedaży. niektóre wyglądają ok, ale jak z jakością? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda-ac Re: Kosmetyki do samochodu z Lidla 07.04.10, 17:36 moj maz kupuje i jest zadowolony Odpowiedz Link
klaudziax Re: Kosmetyki do samochodu z Lidla 08.03.19, 12:08 Ja niestety nie używałam, ale jeżeli szukasz czegoś dobrego, a w rozsądnej cenie to polecam kosmetyki samochodowe marki Premo www.premo.pl/ bardzo fajne produkty... ogólnie cena może wydawać się wysoka w porównaniu do innych, ale są mega wydajne. Zawsze miałam taki problem, że wszystkie preparaty pozostawały mi smugi na tapicerce (mam taką karmelowo-brązową) - w tym przypadku nic takiego sie nie dzieje... moze nabrałam wprawy, a moze to kwestia kosmetyków, nie wiem. Aaa i zapachy są lekko chemiczne, ale szybciutko wietrzeją. Odpowiedz Link
ona_zmeczona Re: Kosmetyki do samochodu z Lidla 08.03.19, 14:23 Spray na owady to absolutny hit jak dla mnie. Ptasim kupom tez daje rade. Odpowiedz Link