prunio4 15.04.10, 11:17 lokaty strasznie spadły... co zrobić z zakończoną? Przedłużać? Czy ktoś ma pomysł? ************///////////////************ www.youtube.com/watch?v=ibTSOFMEyb8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giaurka Re: lokata=inwestcja? 15.04.10, 13:18 Witam! jakiś czas temu miałam podobny problem i zainwestowałam w produkt firmy Generali - Omniprofit. Rewelacja! w zeszłym roku zrobiłam 40% oprócz tego zaczęłam współpracować z nimi i dużo więcej udało mi się zarobić jako prowizję, pracując jednocześnie jako kadrowa na etacie przyjemne z pożytecznym. jakbyś miała ochotę czegoś więcej się dowiedzieć - chętnie pomogę. mój mail: kasia@npj.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: lokata=inwestcja? 15.04.10, 14:26 Przestań spamować - to jest forum dyskusyjne a nie miejsce na reklamy. Odpowiedz Link
chwalipieta Re: lokata=inwestcja? 15.04.10, 15:11 jeśli chcesz zamrozić kasę na dłużej proponuje zakupić akcje BBIDEVNFI (BBD)... i liczyć zyski Odpowiedz Link
prunio4 Re: lokata=inwestcja? 15.04.10, 20:33 jeśli chcesz zamrozić kasę na dłużej proponuje zakupić akcje BBIDEVNFI (BBD)... > i liczyć zyski na dłużej to rok czy np pięć? ************///////////////************ www.youtube.com/watch?v=ibTSOFMEyb8 Odpowiedz Link
chwalipieta Re: lokata=inwestcja? 16.04.10, 07:54 myślę że na ten rok, a później się zobaczy Odpowiedz Link
prunio4 Re: lokata=inwestcja? 17.04.10, 11:42 dzięki A czy ktoś jeszcze ma pomysły? ************************ www.youtube.com/watch?v=IYP9NcUeNBc&feature=related Odpowiedz Link
giaurka Re: lokata=inwestcja? 20.04.10, 19:58 ? spamować? a w którym miejscu spamuję? jest problem, pomagam jak mogę. to ile zarobiłam to fakt. to że w tym miesiącu odebrałam 4700zł prowizji jednocześnie pracując na etacie w innej firmie to kolejny fakt. a co do lokaty - też trzymam na niej część oszczędności, na bieżące potrzeby. open finance - lokata 7,07%, czyli de facto 5,65%, czyli minus inflacja zeszłoroczna (która wyniosła 3,5%) zostaje 2,15%. Wow! pozdrawiam! Odpowiedz Link
reni_78 Re: lokata=inwestcja? 20.04.10, 11:10 dla mnie inwestycja to coś co się jakoś musi zwrócić coś co ma ryzyko, że możemy stracić wszystko jak i wziąć dużo więcej lokata to bezpieczne narzędzie bez ryzyka ominąć inflację, ominąć podatek belki, być może trochę 'zarobić' co do akcji, to różnie bywa ja akurat popłynęłam na przymusowo-państwowej konsolidacji mogę teraz zbyć za bezcen, który nie pokryje nawet pcc dla us i prowizji dla biura maklerskiego lub czekać w nadziei wiele miesięcy, że być może będzie więcej niż 1:1 Odpowiedz Link
prunio4 Re: reni_78 20.04.10, 20:00 masz rację, też tak myślałam o inwestytcji. Jednak wtopiłam 2 i 4 lata temu kawał grosza w akcje i... akcje już nie są dla mnie laika inwestycją. A jak z mieszkaniami? Może jakaś kawalerka pod wynajem? ************************ www.youtube.com/watch?v=IYP9NcUeNBc&feature=related Odpowiedz Link
reni_78 Re: reni_78 22.04.10, 10:24 > A jak z mieszkaniami? Może jakaś kawalerka pod wynajem? chciałam mieszkanie dla siebie ale guzik z tego wyszło... w moim mieście najstarsze uniwersytety położone są w dzielnicach kamienicznych, wg ogłoszeń nieruchomości to jedne z tańszych mieszkań, niezbyt atrakcyjne mimo przeprowadzonych remontów i wykończenia: ruchliwe ulice, głośne życie studenckie, brak zieleni i placów zabaw dla dzieci - inwestycja pod wynajem studentom jak najbardziej Odpowiedz Link