moleslaw 08.01.12, 13:29 W ramach nagrody hi hi kupiłam sobie pierwszy tom kryminału z serii Super kryminał, co dwa tygonie wychodzi zatem dam radę co tydzień 5 zł na tą przyjemność odłożyć. Coś z tego oszczędzania muszę mieć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Nagroda 08.01.12, 13:39 I o to chodzi w tym wszystkim; nawet gdy kiedyś mieliśmy mniejsze dochody i oszczędzać musieliśmy znacznie bardziej, zawsze robiliśmy sobie tzw. małe przyjemności, inaczej to idzie wpaść depresję od ciągłego "nie stać". Odpowiedz Link
moleslaw Re: Nagroda 08.01.12, 19:41 A jakies argumenty? I nie na książkę akurat oszczedzam. Odpowiedz Link
kiszczynska Re: Nagroda 08.01.12, 20:03 Gazeciarski tom. Zero treści, marne wydanie. I na to chcesz oszczędzać? Odpowiedz Link
aurinko Re: Nagroda 08.01.12, 20:38 kiszczynska napisała: > Gazeciarski tom. Zero treści, marne wydanie. O, to podobnie jak twoje posty na forach. Odpowiedz Link
kiszczynska tu jest napisane 08.01.12, 20:16 moleslaw napisała: > W ramach nagrody hi hi kupiłam sobie pierwszy tom kryminału z serii Super kr > yminał, co dwa tygonie wychodzi zatem dam radę co tydzień 5 zł na tą przyjemnoś > ć odłożyć. Coś z tego oszczędzania muszę mieć > Odpowiedz Link
moleslaw Re: tu jest napisane 08.01.12, 20:22 Myślałam że emotka wskazuje na to iż to żart. Owszem to przyjemnosć dla mnie, lubię kryminały, w ogóle lubię książki i to że nie skąpię skrajnie czytaj że czasem sobie jakaś przyjemność zafunduje czyni oszczędzanie milszym jednak jest tyle innych pozycji ksiazkowych na które ewentualnie mogłabym oszczędzać że mimo wszystko pozwolę sobie uwazać to za zwykłą zachciankę tak jak ktoś np. drożdżówkę. Odpowiedz Link