ju83 19.07.12, 14:06 widziałam fajną akcję jak liczyłam tak mniej więcej to można zaoszczędzić hurtceny.pl/735-zestaw-szkolny.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1234561 Re: Wyprawka do szkoły z datkiem na Caritas 19.07.12, 16:49 Organizacji Caritas akurat nie poświęciłabym ani grosza.Co do samej wyprawki,to też na 2 razy,jakość raczej przeciętna.W oszczędzaniu nie chodzi moim zdaniem o to aby wszystko kupować mega tanio za grosze,ale żeby to miało jakość,bo co mi z wyprawki,marnej jakościowo,ale taniej,jak po 2 miesiącach będę musiała kupić wszystko jeszcze raz.Bo kredki drą papier a nie rysują,bo flamastry niemal wyschnięte,bo farby kolory mają tak rozwodnione,że trzeb półtubki zużyć aby zamalować jakiś fragment obrazka,nie no sorry,w przypadku wyprawki do szkoły nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy. Odpowiedz Link
gogologog Re: Wyprawka do szkoły z datkiem na Caritas 19.07.12, 19:24 > Organizacji Caritas akurat nie poświęciłabym ani grosza Za malo sie lansuja? Czy ze nie maja programu noworocznego we wszystkich mozliwych TV? Odpowiedz Link
kosc_ksiezyca Re: Wyprawka do szkoły z datkiem na Caritas 19.07.12, 20:15 Oho, mamy nowego trolla... Odpowiedz Link