09.03.14, 22:20
Jak w temacie- szukam plecaka dla pierwszoklasistki- wygodnego, niezbyt drogiego,ale porządnego smile,możecie mi coś polecić ? W sierpniu ceny pewnie wywindują do góry,więc można już się rozejrzeć...smile
Obserwuj wątek
    • johana75 Re: Plecak 10.03.14, 09:31
      Ja wychodząc z założenia , że biedny nie powinien kupować tanich, źle wykonanych rzeczy, które sie rozlecą w krótkim czasie, kupiłam Hama step by step z pełnym wyposażeniem ( woreczek na w-f, piórnik z pełnym wysokiej klasy wyposażeniem,dodatkowy piórnik tuba i portmonetka zawieszana na szyi). Mój syn nosił go w klasach 1-3 kosztował wtedy 270 zl ( wyhaczyłam w promocji ;p) Oddałam go potem do dalszego użytkowania jakiejś potrzebującej Pani.Był w dobrym stanie trzeba było go tylko wyprać. Mój syn używa nadal piórnik tubę, woreczek na w-f i portmanetkę w 4 klasie. A do 4 klasy kupiłam mu a jakże znowu Hamę all aut ( nie wiem jak to sie piszę) znowu w promocji za cenę 180 zl bez wyposażenia i skórzany piórnik.

licząc ten plecak na 3 lata nie wychodzi drogo, a jest porządny. Polecam!
      • igia_pieniska Re: Plecak 19.03.14, 13:21
        smile

johana75 napisała:

> Ja wychodząc z założenia , że biedny nie powinien kupować tanich, źle wykonanyc
        > h rzeczy, które sie rozlecą w krótkim czasie, kupiłam Hama step by step z pełny
        > m wyposażeniem ( woreczek na w-f, piórnik z pełnym wysokiej klasy wyposażeniem,
        > dodatkowy piórnik tuba i portmonetka zawieszana na szyi). Mój syn nosił go w kl
        > asach 1-3 kosztował wtedy 270 zl ( wyhaczyłam w promocji ;p) Oddałam go potem d
        > o dalszego użytkowania jakiejś potrzebującej Pani.Był w dobrym stanie trzeba by
        > ło go tylko wyprać. Mój syn używa nadal piórnik tubę, woreczek na w-f i portman
        > etkę w 4 klasie. A do 4 klasy kupiłam mu a jakże znowu Hamę all aut ( nie wiem
        > jak to sie piszę) znowu w promocji za cenę 180 zl bez wyposażenia i skórzany pi
        > órnik.
        >
        > licząc ten plecak na 3 lata nie wychodzi drogo, a jest porządny. Polecam!
    • mw144 Re: Plecak 10.03.14, 09:41
      A ma być różowy?wink Jeśli nie, to polecam:
      allegro.pl/plecak-szkolny-torba-na-kolkach-jamusu-25l-hi-tec-i4010323639.html
      Mój syn jeszcze go nie rozwalił, więc plecak jest niezniszczalny (zanim kupiłam ten, 2 supermarketowe na szelki zniszczył w 3 m-ce, głównie ciągając je po podłodze).
    • joanna_poz Re: Plecak 10.03.14, 10:27
      niezbyt drogie, a wygodne sa tornistry z PASO.
      u nas tornister z tej firmy przetrwał 3 lata bez żadnego szwanku, rozprucia, gdyby nie fakt, ze był już "za dziecinny" do IV klasy to dalej mógłby służyć.
    • b-b1 Re: Plecak 10.03.14, 10:31
      Był ostatnio podobny wątek tu masz propozycje:
      forum.gazeta.pl/forum/w,49213,149656347,149656347,Plecak_do_szkoly_porzadny_szukam.html
    • katarzynka791 Re: Plecak 10.03.14, 20:15
      My mamy topgala dla pierwszaka (99 zl w promocji) i dla gimnazajalistki 229zł bez promocji. Myślę, że posłuży w liceum, chyba że już się baaardzo znudzi.
      Warto zajrzeć na stronę topgala, choć jestem za tym, że tornister dla pierwszaka to trzeba przymierzyć przed zakupem. Pierwszak pierwszakowi nierówny, zwłaszcza po reformie.
      Bardzo fajne były tornistry lego, w smyku były w promocji za 249, sztywne, leciutkie. Nie pamietam firmy.
      Topgala mamy już trzeci plecak, jakość super. Może nie mają wzorów z bajek, ale coś można wybrać.
    • kruszynka2011 Re: Plecak 10.03.14, 20:24
      Dziękuję Wszystkim za odzew,zaraz popatrzę na Wasze propozycjesmile
    • igia_pieniska Re: Plecak 19.03.14, 13:20
      kruszynka2011 napisała:

> Jak w temacie- szukam plecaka dla pierwszoklasistki- wygodnego, niezbyt drogie
      > go,ale porządnego smile,możecie mi coś polecić ? W sierpniu ceny pewnie wywindują
      > do góry,więc można już się rozejrzeć...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka