affne 30.09.15, 09:10 Jak jest teraz najlepsza lokata? Możecie coś polecić? Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralin Re: Najlepsza lokata 30.09.15, 16:53 Najlepsze są lokaty dla nowych środków, ale wtedy jest ograniczona kwota i krótki czas trwania lokaty. I czasem jeszcze konieczność zakładania konta. Odpowiedz Link
only_marcopol Re: Najlepsza lokata 30.09.15, 18:52 w tej chwili chyba nie ma czegos takiego Odpowiedz Link
oszczednicka Re: Najlepsza lokata 17.10.15, 17:32 Polecam stronę livesmarter.pl/ Można tam znaleźć wszystkie najlepsze oferty bankowe, nie tylko lokaty Odpowiedz Link
monisia440 Re: Najlepsza lokata 17.10.15, 18:16 To zależy na jaki okres chcesz ulokować, jaką kwotę... Tutaj znajdziesz aktualne rankingi lokat. Odpowiedz Link
kaioppe Re: Najlepsza lokata 13.03.16, 11:10 Szczerze mówiąc, to obecnie żadna lokata nie wydaje mi się korzystna. Oprocentowanie praktycznie wszędzie jest bardzo niskie. Wychodzi prawie na to samo, jak gdybyśmy trzymali pieniądze na zwykłym koncie. Jeśli ktoś faktycznie chciałby zainwestować, radzę poszukać czegoś innego. Sama myślałam o kupnie monet kolekcjonerskich. Nie kosztują fortuny, tu sobie można sprawdzić: www.cezar24.pl/kapsle-monety-c-37_83.html . Myślę, że za parę lat będzie można na ich ładnie zarobić Odpowiedz Link
tapatik Kaioppe spamerko 13.03.16, 16:21 Naprawdę uważasz, że opłaca się inwestowanie w kapsle? Inwestycja w moenty jest trochę ryzykowna, bo o ile pieniędze po zakończonej lokacie wracają do nas, o tyle monetę trzeba sprzedać, czyli znaleźć kogoś, kto będzie chciał ją kupić. A to może być kłopotliwe. Odpowiedz Link
karolkielecki Re: Najlepsza lokata 30.03.16, 13:16 Witam, Proszę zwrócić uwagę na fakt, że żaden z rankingów lokat i produktów bankowych które można znaleźć w internecie nie jest na tyle rzetelny, żeby zawierał wszystkie oferty bankowe. Wszystkie rankingi są niekompletne wiele jest nie aktualizowanych. Odpowiedz Link
drogadowlasnegom Re: Najlepsza lokata 02.07.16, 09:29 Najlepszych lokat trzeba szukać w zestawieniach lokat. Oferty zmieniają się z miesiąca na miesiąc, stąd polecam zawsze aktualny ranking lokat i kont oszczędnościowych: www.jakoszczedzic.pl/p/ranking-lokat-i-kont-oszczednosciowych.html Odpowiedz Link