Dodaj do ulubionych

CLUB NOKIA I INNE

31.05.06, 00:15
Zakladam ten watek dla wymiany informacji dotyczących rabatów i innych
korzyści płynących z różnych źródeł, które w zasadzie trudno mi zdefiniować.
Przykład pierwszy z brzegu.
Jeżeli ktoś z Was jest uzytkownikiem telefonu marki Nokia, to warto by
wiedział, że warto wstąpić do Clubu Nokia. Dlaczego warto?
- tańsze bilety do kina
- upusty 15% w Reserved
- tańsze 20% odbitki w Kodak Express
Po szczegóły zajrzyjcie tam
www.nokia.com.pl/nokia/clubnokia/oferty/promocje/index.html
Obserwuj wątek
    • gad_forumowy Re: CLUB NOKIA I INNE 02.06.06, 11:25
      anonim001 napisała:
      > - tańsze bilety do kina
      > - upusty 15% w Reserved
      > - tańsze 20% odbitki w Kodak Express
      > Po szczegóły zajrzyjcie tam

Dlaczego nie warto:
      - film na DVD jest trochę droższy niż bilet do kina ale mogę oglądać ile chcę,
      - w ciucholandzie za rogiem płacę 15% ceny Reserved (po uwzględnieniu zniżki),
      - fotki z aparatu cyfrowego kosztują 0 zł.
      • ewaktw Re: CLUB NOKIA I INNE 02.06.06, 13:45
        1) Nowości na DVD są drogie i na pewno taniej jest wybrać się do kina za
        paręnaście złotych. No chyba, że ktoś ma zamiar iść całą rodziną 4- czy 5-
        osobową, to wówczas rzeczywiście opłaca się kupić płytę z filmem.

2) Jasne, jak ktoś tak lubi. Nie wszyscy mają ochotę na ciucholandy. Jak ktoś
        chce kupić ciuch właśnie w Reserved, to karta się opłaca. Sama ją posiadam i
        korzystam ze zniżek. 15% to dla mnie duży upust.

3) Zdjęcia (a nie odbitki) W aparacie cyfrowym owszem - nie kosztują, ale
        zrobienie odbitek do albumu - już tak.

Jednym słowem, karta jest bezpłatna, więc jak ktoś korzysta z w/w usług i
        sklepów, to jest okazja, aby trochę mniej wydać. Jeśli ktoś jej nie potrzebuje,
        to nikt nikogo nie zmusza. smile)
    • anonim001 Bata - karta rabatowa 03.06.06, 16:11
      Jeżeli ktoś kupuje obuwie w sklepach BATY...
      W sklepach BATA karta rabatowa daje znizkę, nie pamietam dokladnie 5 lub 10%.
      Żeby ją uzyskać trzeba zebrać paragony na kwotę 1000zł. Nie ma limitu czasu.
      Wiem, że to spora kwota, ale warto zebrać się spólnie ze znajomymi, rodziną, bo
      można taką kartę sobie potem pożyczać.
    • elke23 Re: CLUB NOKIA I INNE 27.06.06, 01:08
      Ja polecam kartę programu "5 Plus"jeśli ktoś ma telefon w Plusie.Jest ona także
      kartą partnerską z kartą Vitay ze stacji Orlen i dzieki temu mozna przelewać
      sobie punkty z jednej na drugą przez co szybciej sie je gromadzi.Płacąc
      rachunki nawet te małe zbiera sie punkty i sumujac je z punktami za tankowanie
      na Orlenie jako nagrody tankuje za darmo raz na jakis czas lub kupuję telekarty
      simplusa, które zawsze można odsprzedac komuś ze znajomych i za tą kasę raz na
      kilka miesiecy zwraca mi sie jakiś rachunek za komórkę.Jeśli ktoś ma pytania
      chętnie służę pomocą. pozdrawiam
    • ewaes Re: CLUB NOKIA I INNE 27.06.06, 10:06
      Polecam kartę kredytową (ja mam w BPH), która jest jednocześnie kartą klubu
      premium. Każde 30 zł zapłacone kartą kredytową to 3 punkty. Dodatkowo dochodzą
      punkty za zakupy w określonych miejscach np. płacąc ostatnio za 2 zest w KFC
      dostałam 350 punktów. Jeśli ktoś dużo płaci kartą kredytową może uzbierać sporo
      punktów. Za punkty myję samochód na Statoil i zamawiam czasem pizzę. Dodatkowo
      jeśli mam określony obrót w ciągu roku, w kolejnym dostaję kartę kredytową za
      darmo.
      Korzystam również z klubu Nokia (w Reserved) a także śledzię promocje u
      partnerów mojego banku, gdzie płacąc kartą kredytową mam zniżki (zwłaszcza w
      okresach przedświątecznych).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka