bernimy 30.03.09, 10:34 Witam, jakie sklepy internetowe polecacie? Pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 30.03.09, 13:10 Sa takie sklepy z siedziba w San Marino, ale ja jeszcze nie nabralam do nich zaufania. Sprzedaja testery, ale takze perfumy oryginalne. Klienci wypowiadaja sie dobrze. Odpowiedz Link
mgm25 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 30.03.09, 14:43 Polecam Superpharm, często obniżają ceny i ma się pewność,że są to produkty oryginalne. Odpowiedz Link
marta.pio superpharm i merlin.pl 30.03.09, 17:58 Też polecam Superpharm a poza tym merlin.pl. Właśnie przed chwilą zamówiłam tam wodę perfumowaną ck obsession night 100 ml za 119 zł. Teraz są urodziny merlina stąd takie obniżki. 2 tygodnie temu była promocja wiosenna, kupiłam lacoste women 90 ml za 149 zł i za tyle samo lacoste red men. Trafiają się naprawdę superokazje. Ostatnio kupuję perfumy tylko tam. Do tego jestem w klubie merlina więc dostaję maile z informacjami o promocjach. Promocje w superpharm są dostępne na ich stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pospolity.rumianek Re: superpharm i merlin.pl 31.03.09, 19:37 Merlin to i owszem, warto. Superpharm jakoś zawsze traktowałam jako aptekę, lubię to miejsce, ale jakoś kosmetyków nigdy tam nie kupowałam. Moje perfumy ciężko dostać gdziekolwiek, także najszybciej zawsze dostępne są w sieci Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: superpharm i merlin.pl 27.06.09, 13:50 Ja też polecam superpharm Kupowałam dla narzeczonego perfum 1881 Cerruti black 100ml za 139zł (była akurat promocja) - normalnie kosztowałoby to 200zł.. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 30.03.09, 18:23 a czego szukasz? Mam do sprzedania Chanel 5 w cenie nizszej niz Sephora. Odpowiedz Link
bernimy Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 31.03.09, 09:17 Dzięki, ale szukam Kylie Minoque. Dzięki za podpowiedzi Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 31.03.09, 09:26 Galeria Centrum oczywiście jeśli jest megaweekend -20 % Odpowiedz Link
monjan Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 31.03.09, 10:26 na bezcłowym, może znajomy podróżuje? albo na all lewdo otwarte nietrafione zapachy Odpowiedz Link
f.l.y Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 31.03.09, 13:22 w Rossmanie często perfumy są o wiele wiele tańsze niż w Sephorze na przykład Odpowiedz Link
iberia.pl np tu 31.03.09, 14:48 www.superpharm.pl/ przed Bozym Narodzeniem mieli perfumy-szeroki asortyment-w naprawde smiesznych cenach, taniej niz na duty free . Odpowiedz Link
bernimy Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 01.04.09, 08:34 Dziękuję za podpowiedzi Wiecie, że te same perfumy w sklepach tylko intern. są w cenach od 88-180 PLN !? Mam nadzieję, że wszystkie są oryginalne. Nie wiedziałam, że są takie różnice. Dotychczas kupowałam w Sephorze czy Rossmanie. Odpowiedz Link
4freddy Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 01.04.09, 11:24 wody toaletowe i perfumowane z Avon - proponuję na Allegro. Czasem 50% różnicy na cenie. Odpowiedz Link
deszcz.ryb Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 01.07.09, 11:19 Na pewno nie na allegro. Większość [ogromna większość] sprzedawanych tam kosmetyków to podróbki. A tu świetny blog na ten temat: podrobkowowielkie.pinger.pl/ Odpowiedz Link
iberia.pl Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 03.07.09, 22:02 deszcz.ryb napisała: > Na pewno nie na allegro. Większość [ogromna większość] sprzedawanych tam kosmet > yków to podróbki. A ja wlasnie wystawilam oryginalne na Allegro. Odpowiedz Link
haan87 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 26.06.09, 16:44 zgadza sie, sklepy internetowe naprawde maja duzo tansze perfumy. Ja kilka razy przeplacilam za Lacoste czerwona, az znalazlam ja w promocji tutaj: e-zapachy.pl/lacoste-style-play-125ml-woda-toaletowa-p- 1800.html?osCsid=fb491288e4a52744c4474949f440e11c i co do oryginalnosci - potwierdzam autentycznosc, sprawdzoneE- zapachy maja tez inne perfumy w atrakcyjnych cenach, polecam z wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link
tomelanka Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 26.06.09, 21:04 na www.e-glamour.pl spory wybór, calkiem dobre ceny, rewelacyjna obsługa, ja jestem bardzo zadowolona (to nie reklama) Odpowiedz Link
only_marcopol Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 26.06.09, 21:06 też kupowałam i polecam Odpowiedz Link
mujer82 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 26.06.09, 23:49 A ja polecam allegro.Listę zaufanych sprzedawców można sprawdzić na forum www.wizaz.pl Oraz sieć drogerii- drogerie natura Ich aktualną ofertę promocyjną można sprawdzić na www.drogerienatura.pl Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 27.06.09, 13:45 najtaniej i oryginały na www.strawberrynet.com Są chyba z Hongkongu, ale z wysyłką jest i tak taniej niż w POlsce Odpowiedz Link
frue Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 27.06.09, 17:19 Zazwyczaj staram się kupować perfumy zagranicą. Bardzo często się zdarza, że perfumy są znacznie tańsze tam, niż u nas w Polsce. Jeśli jednak nie mam takiej możliwości, to mam jeden sklep, w którym się zaopatrzam w perfumy. Kupuję w e-zapachy.pl Mają najczęściej dużo tańsze perfumy niż w sklepie, do tego często są promocje, co mi się podoba. Według mnie to sklep, który można polecić spokojnie Odpowiedz Link
akaja_2004 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 28.06.09, 09:29 ja kupuję perfumy na ww.dolce.pl i się jeszcze nie zawiodłam Odpowiedz Link
haan87 Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 28.06.09, 20:31 zgadzam sie z przedmowczynia, tez korzystam z e-zapachow. A co do zakupow za granica - nie da sie ukryc,ze sie oplacaja,ale pod warunkiem,ze nie musisz specjalnie jechac po jedne perfumy Odpowiedz Link
frue Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 30.06.09, 22:40 hehe. Nie no, specjalnie nie jeżdżę po perfumy zagranicę. Często podróżuję, dlatego mam mozliwość zakupu perfum poza granicami naszego kraju. Jeśli jednak nie tam..to pozostają mi tylko e-zapachy Niebawem wyjeżdżam, więc może znowu mi się coś uda ustrzelić, albo jak zarobię...będę w PL wydawać) Odpowiedz Link
aveler Re: gdzie korzystnie można kupić perfumy 07.07.09, 21:40 Raz lub dwa razy na miesiąc latam do męża i przechodzę przez strefę bezcłową. kupuje znajomym, znajomym znajomych tańsze kosmetyki: perfumy, kremy, kolorówkę. jeżeli jest ktoś zainteresowany, piszcie na maila gazetowego. Odpowiedz Link