meg88 01.12.09, 08:41 Poszukuję - w miarę tanio - apartamenty na Istrze dla 2 - ewentualnie 3 osób ( osoby dorosłe), blisko morza, miejscowośc - obojętna - CZY coś takiego istnieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MagdaM Re: ISTRIA IP: *.azylnet.com 01.12.09, 09:22 Pewnie że istnieje :) W zeszłym roku byłam na Istrii w Puli w willi Bartol. Wynajmowaliśmy apartament Daniel, ale wiem, że są tam też mniejsze apartamenty. Możesz zerknąć na ofertę bo dodali się na stronkę wakacyjnywynajem.pl, nr 1122. Własną stronkę też mają więc możesz pogooglać :) Willa czysta, żadnych przesadnych komfortów, ale wszystko co potrzebne jest, a Pan Branimir na miejscu bardzo pomocny. No i morze tuż za progiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: ISTRIA 01.12.09, 09:29 Istria istnieje,morze istnieje,miejscowości i apartamenty też istnieją. Jedyna niewiadoma -co to znaczy w miarę tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
jacww Re: ISTRIA 01.12.09, 15:43 Fazana, spokojna miejscowość blisko Puli a w promieniu kilkudziesięciu kilometrów kilka innych miejscowości do zwiedzenia (Poreć, Rovnij, Labin, Rabac). Apartament bardzo blisko morza a czy tani to już indywidualna sprawa (byłem czerwiec/lipiec i płaciłem 35EURO 2+2)- www.apartmani- hrvatska.com/osobnaen.asp?BR=1156&ObjektID=146 Odpowiedz Link Zgłoś
jacww Re: ISTRIA 01.12.09, 15:47 www.apartmani-hrvatska.com/osobnaen.asp?BR=1156&ObjektID=146 Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: ISTRIA 01.12.09, 23:50 www.adriatic.cc/default.asp?jezik=eng w zeszłym roku byliśmy w miejscowości Dajla z tego biura zerknij może coś znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
meg88 Re: ISTRIA 02.12.09, 08:44 Dzięki Wszystkim za posty, bardzo dużo mi pomogły w orientacji i już będę szukała. Nasze wypady do Chorwacji do było do tej pory Dalmacja południowa O Zadaru po Dubrownik. Ceny były różne na różną kieszeń. O Istrze słyszałam, że tam drogo więc chciałam zasięgnoć trochę opini. Bardzo mi Wszyscy pomogliście i dziękuję. Zaczynam poszukiwania. Do zobaczenia !!:):) Odpowiedz Link Zgłoś