Dodaj do ulubionych

Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże

IP: *.183.112.220.umts.static.t-mobile.pl 04.07.16, 13:13
Ile sie jedzie i ile płaci za autostrady na Węgrzech i Chorwacji ?
Czy lepiej jechac moze przez Austrie ?
Czy lepiej zrobic sobie nocleg nad Balatonem?

Kierunek Istria lub Zadar
Gdzie ładniej igdzie lepiej z malym dzieckiem.

Prosze o porady.

Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.07.16, 17:13
      Skąd mamy wiedzieć, ile się jedzie, jak nie napisałaś z jakiego miasta w Polsce wyjeżdżasz ????????

Napisz TYLKO konkrety, a będą konkretne odpowiedzi,
      jak na razie to jest chaos
    • wislok1 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.07.16, 17:26
      Co do winietek, to tu jest ściąga :
      www.dalnicni-znamky.com/pl/

Jak małe jest dziecko ?
    • duszek1414 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.07.16, 17:30
      Barbaro napisz do mnie bezpośrednio na duszek14@onet.pl a pomogę dokładniej!
    • ucho03 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.07.16, 18:43
      Gość portalu: Barbara napisał(a):

> Ile sie jedzie i ile płaci za autostrady na Węgrzech i Chorwacji ?
      > Czy lepiej jechac moze przez Austrie ?
      > Czy lepiej zrobic sobie nocleg nad Balatonem?
      >
      > Kierunek Istria lub Zadar
      > Gdzie ładniej igdzie lepiej z malym dzieckiem.
      >
      >
      > Prosze o porady.
      >
      >
      >
      Mój znajomy w zeszłym roku jechał do Zadaru 5 dni z gdanska bo mu się zepsuł samochód po drodze.Ale dojechał.
    • pastuszka00 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 30.07.16, 22:08
      Najlepiej kupić winietki - ja kupuje zawsze na MOP Rowień koło stacji paliw Lotos. To jest trasa A1 raczej nie da się nie zauważyc. Maja zdecydowanie najtaniej . To ich strona a1.travel.pl/
      • Gość: gosc Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.16, 10:52
        spie..alaj z tym spamem. srasz w każdym wątku o tym swoim a1. trawel . pl.
        nie idzie interes, że musisz tak spamować? to lepiej obniż ceny na te winietki, zamiast szukać jeleni co chcą przepłacać, zamiast normalnie kupić na stacji paliw zaraz po przekroczeniu granicy, w nominalnej cenie , bez płacenia haraczu takim jak ty!
    • zenek.r Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.08.16, 16:41
      Ja ostatnio jadę przez Słowację ( kupuję winetę) dalej juz bez oplat drogowych Bratysława, Węgry E75 i do 86 autostrada darmowa i dalej właśnie drogą 86 przez Słowenię tez bez opłat droga boczna przez Lendavę i wjazd do Chorwacji przejściem Mursko Sredisce.......super droga Nic dłużej niż przez Czechy, Austrię autostradami płatnymi.
      • hepik1 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.08.16, 17:01
        Obawiam się,że wprowadzasz na minę.M15(E75) od przejścia granicznego do zjazdu na 86 od zeszłego roku wymaga węgierskiej winiety.
        • hepik1 Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.08.16, 17:31
          Sto metrów za granicowymi parkingami taka tabliczka:
          www.google.pl/maps/@48.004691,17.1810782,3a,15y,169.24h,90.58t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfcDQMBDxyVP3WoFbjHCgwg!2e0!7i13312!8i6656
          Dwieście metrów dalej jeszcze zjazd na Rajkę ale potem już nie ma zmiłuj.Jak capną na autostradzie,nie ma zmiłuj.
          Można też jeszcze w Bratysławie tuz za mostem zjechać na Petrżałkę,(droga 150) i spokojnie dojechać do 86-stki
        • zenek.r Re: Autem do Chorwacji przez Wegry winiety plaże 04.08.16, 17:32
          tzn że jak ja jechałem to był ostatni rok darmowy......Dzięki za uwagę.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka