Gość: komjan IP: 81.190.102.* 01.06.10, 13:15 Poszukuję 2 apartamentów na Istria. 2 Apartamenty 3 osobowe. Macie jakieś sprawdzone namiary. Poprosze na maila: januszkominki@wp.pl lub na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbo Re: Istria Apartamenty IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 23:26 ja zarezerwowałem na lipiec Sunset Lanterna Apartments przez booking. com. Cena 67 euro za noc dla 3 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaab Re: Istria Apartamenty 07.06.10, 16:34 Podaję dwa namiary. Oba obiekty warte uwagi: www.qtravel.pl i www.qtravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka76 Re: Istria Apartamenty IP: *.warszawa.mm.pl 09.06.10, 12:04 W 2008 r byłam z rodzinką w Umagu...rezerwowałam przez booking.com apartementy w Sol Polynesia /Umaga Katoro/Ośrodek duży a na miejscu basen sklepiki boisko i inne atrakcje.Niestety minusem była plaża a raczej wybeonowane zejście do morza :( I chyba jest tak na większej części Istrii.Ogólnie miejsce dość ciekawe za przystęona cenę :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś