stej4
04.06.10, 20:02
Witam serdecznie,
na przełomie sierpnia i września wybieram się ze znajomymi do Cro. Nie stanęło jeszcze na żadnej konkretnej lokalizacji - pierwszym pomysłem, jak na razie jedynym, był Murter (póki co, mowa o wyspie, bez konretnego ustalonego miejsca "cumowania" ;)). Wg mnie, plaże może i ładne, ale ta wyspa jest naprawdę malutka, i obawiam się, że po tygodniu możemy być mocno znudzeni (niby będziemy mieli do dyspozycji auto), jednak wydaje mi się, że wieczorem wyjść nie będzie gdzie (nie mówię o dyskotekach czy pubach - ja nie z tych ;)) - po prostu zwykłe leniwe poszwędanie się po mieście :).
Na własną rekę zacząłem przeglądać co tam Cro ma dla nas do zaproponowania :) No i wyczaiłem Krk :) I wszystko byłoby fajnie, tylko zastanawia mnie, czy naprawdę nie wchodzi w rachubę znalezienie czegoś w okolicach 10E/os. jak to nam się udało na Murterze? Nie oczekujemy lusksusów - czystko, schludnie, z aneksem kuchennym.
Pewnie powiecie, że wyspa większa, że bardziej rozwinięta, itp., ale mimo wszystko: da się czy nie?
Pozdrawiam,
J.