Dodaj do ulubionych

Krk - ceny apartamentów?

04.06.10, 20:02
Witam serdecznie,

na przełomie sierpnia i września wybieram się ze znajomymi do Cro. Nie stanęło jeszcze na żadnej konkretnej lokalizacji - pierwszym pomysłem, jak na razie jedynym, był Murter (póki co, mowa o wyspie, bez konretnego ustalonego miejsca "cumowania" ;)). Wg mnie, plaże może i ładne, ale ta wyspa jest naprawdę malutka, i obawiam się, że po tygodniu możemy być mocno znudzeni (niby będziemy mieli do dyspozycji auto), jednak wydaje mi się, że wieczorem wyjść nie będzie gdzie (nie mówię o dyskotekach czy pubach - ja nie z tych ;)) - po prostu zwykłe leniwe poszwędanie się po mieście :).

Na własną rekę zacząłem przeglądać co tam Cro ma dla nas do zaproponowania :) No i wyczaiłem Krk :) I wszystko byłoby fajnie, tylko zastanawia mnie, czy naprawdę nie wchodzi w rachubę znalezienie czegoś w okolicach 10E/os. jak to nam się udało na Murterze? Nie oczekujemy lusksusów - czystko, schludnie, z aneksem kuchennym.
Pewnie powiecie, że wyspa większa, że bardziej rozwinięta, itp., ale mimo wszystko: da się czy nie?

Pozdrawiam,
J.
Obserwuj wątek
    • jactru Re: Krk - ceny apartamentów? 05.06.10, 08:28
      Byłem na Krk, polecam zdecydowania Rab...
      • aggy80 Re: Krk - ceny apartamentów? 05.06.10, 08:58
        jade na tydzien na krk a drugi na rab, na krk znalazlam kwatere za
        45 eur/4osoby/doba a na rab 50 eur/4osoby/doba i to w czerwcu, w
        lipcu i sierpniu te same kwatery potrafia byc po 20 eur drozsze
    • hepik1 Re: Krk - ceny apartamentów? 05.06.10, 08:59
      Kilka z wielu miejscowych agencji

www.apartmani-hrvatska.com/krk/index.htm
      www.azur-krk.com/azur.htm

www.autotrans-turizam.com

www.adrijan-krk.hr/diving.html
      www.adriasun.hr/hr/index.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się