Gość: Marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:57 Mam pytanie do osób które były w tym roku w Chorwacji jak daleko na południe została pociągnięta autostrada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: autostrada w Chorwacji 16.07.10, 13:08 Ani metra dalej niż w zeszłym-Ravca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: autostrada w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 13:46 Dziękuję za informacje ja byłem w Chorwacji dwa lata temu i chyba nie było tak daleko. A na końcu autostrady jest jakiś zjazd żeby można się było dostać na Jadranską Magistrale ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: autostrada w Chorwacji IP: *.pke.pl 16.07.10, 14:21 Autostrada kończy się przed Neretwą i jest zjazd na Jadranke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: autostrada w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:51 Jakoś nie mogę tej Neretwy znaleźć na mapie :-) w którym miejscu wpada się na Jadranke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: autostrada w Chorwacji IP: *.pke.pl 20.07.10, 11:19 Marcinie .Neretva to rzeka .Bardzo duża.pPływaja po niej stateczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: autostrada w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 11:33 Już znalazłem Neretwę na mapie :-) wcześniej myslałem że to miasto dlatego nie znalazłem a orientujesz się może czy są zjazdy na Jadrankę na odcinku między Makarską a Ploce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: autostrada w Chorwacji IP: *.chello.pl 16.07.10, 17:43 @Marcin Jak byś odwiedził Mostar to byś wiedział gdzie jest Neretva. Tego odcinka nie polecam jadącym z przyczepą kempingową. Pozdrawiam, P.S. Jeżeli jedziesz z przyczepą kempingową polecam zjechać z autostrady wcześniej [Makarska]. Dalej są GÓRY, autem solo nie ma problemu ! Odpowiedz Link Zgłoś