vw-bart931 27.07.10, 22:18 Czy jadąc od 1.08 na wyspę KRK lub w rejon Istrii mogę liczyć na noclegi czy będzie to groniczyło z cudem.Ja byłem już CRO 4 razy rejon Dalmacji ale nigdy w sierpniu i na istrii co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vw-bart Re: Noclegi,Apartamenty od 01.08 28.07.10, 11:03 vw-bart931 napisał: > Czy jadąc od 1.08 na wyspę KRK lub w rejon Istrii > mogę liczyć na noclegi czy będzie to groniczyło > z cudem.Ja byłem już CRO 4 razy rejon Dalmacji ale nigdy w sierpniu > i na istrii co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Noclegi,Apartamenty 28.07.10, 11:20 Sam piszesz ,ze nie jestes debiutantem czyli powinieneś wiedzieć jak to wygląda. Sierpień jest szczytem,szczytów-tak? Na Istrię jeżdzą przede wszystkim Włosi i Niemcy ,dla których sierpień tym miesiącem najbardziej popularnym...co oznacza,że znalezienie wolnego apartamentu może być uciążliwe ,co znowu nie oznacza,że takowych w ogóle nie ma. Zawsze zostają miejscowe agencje,punkty informacji turystycznej ,które coś tam znajdą. Na jakieś super okazje cenowe czy negocjacje bym nie liczył. Odpowiedz Link Zgłoś