Gość: Kasia IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:35 Prosze o informację czy korzystanie z tego posrednika sprzedazy biletów jest bezpieczne? Oferuje znaczenie tansze bilety niz bezposrednio LOT? Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: bravofly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 13:18 Ja nie polecam. Call center nie fukcjonuje w weekend, jesli wiec chcesz przebukowac lot z soboty, niedzieli, poniedzialku, to jest to niemozliwe!!! Co wiecej, gdy dzwonisz do call center, na samym starcie prosza cie o podanie nr karty kredytowej i informuja, ze ta rozmowa bedzie kosztowala 6 euro !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: bravofly 27.12.10, 00:50 dobrze wiedziec. Zauwazylam, ze skyscanner zaczal wspolpracowac z ta strona i rzeczywiscie bilety sa odrobine tansze, dlatego tez zaczelam szukac opinii o tej stronie. ciekawa jestem czy ktos kupowac bilety na wizzair przez ta strone? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: bravofly IP: 212.160.148.* 22.01.14, 16:20 Zamówiłam bilety u nich dwa razy. Pierwszy raz - ok. Drugi raz. Pieniądze z karty pobrane. Numer rezerwacji otrzymałam. Zrobiłam wiec rezerwacje hotelu. Po kilku godzinach dostaje informacje "przykro nam poinformować, że nie jest możliwe potwierdzenie twojej rezerwacji nr ........., z powodu niedostępności wybranej przez ciebie taryfy." Dodatkowo próbowałam się dodzwonić do tej firmy i najpierw Pan który odebrał rozłączył się, następnie nikt przez kolejne godziny nie odbierał. Jestem jakością obsługi klienta tej firmy zdegustowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: bravofly IP: *.56.130.3.satcom-systems.net 17.03.14, 11:09 Też mam z nimi problem zarezerwowałem całą trasę a oni pół mi odwołali. Drugiej części nie chą. Na maile nie odpowiadają. Konsultanci telefoniczni albo zajęci albo nic nie mogą. Odradzam bravofly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dazik Re: bravofly IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 13:25 STANOWCZO ODRADZAM bilet kupiony ale o fakturę na firmę prosimy się od miesiąca, Firma Krzak nie wiem czy w ogóle otrzymam, Infolinia beznadziejna, nic nie mogą i nic nie wiedzą, na połączenie z kierownikiem czekasz, aż Ci się cierpliwość skończy OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMA, SZKODA ZDROWIA I NERWÓW ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
skrzeszewska3 Re: bravofly 14.10.14, 14:52 Ja natomiast chcę przestrzec i najpierw radzę poczytać sobie opinie i zamieszczone tu komentarze i otworzyć szeroko oczy. Prawdziwe, brutalne fakty o tej firmie BravoFly ;/ ja Cię kręcę Odpowiedz Link Zgłoś