IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:35
Prosze o informację czy korzystanie z tego posrednika sprzedazy biletów jest bezpieczne?
Oferuje znaczenie tansze bilety niz bezposrednio LOT? Z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: bravofly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 13:18
      Ja nie polecam. Call center nie fukcjonuje w weekend, jesli wiec chcesz przebukowac lot z soboty, niedzieli, poniedzialku, to jest to niemozliwe!!! Co wiecej, gdy dzwonisz do call center, na samym starcie prosza cie o podanie nr karty kredytowej i informuja, ze ta rozmowa bedzie kosztowala 6 euro !!!!!
      • jaonna Re: bravofly 27.12.10, 00:50
        dobrze wiedziec. Zauwazylam, ze skyscanner zaczal wspolpracowac z ta strona i rzeczywiscie bilety sa odrobine tansze, dlatego tez zaczelam szukac opinii o tej stronie.
        ciekawa jestem czy ktos kupowac bilety na wizzair przez ta strone?
        pozdrawiam
    • Gość: Joanna Re: bravofly IP: 212.160.148.* 22.01.14, 16:20
      Zamówiłam bilety u nich dwa razy.
      Pierwszy raz - ok.
      Drugi raz. Pieniądze z karty pobrane. Numer rezerwacji otrzymałam. Zrobiłam wiec rezerwacje hotelu. Po kilku godzinach dostaje informacje
      "przykro nam poinformować, że nie jest możliwe potwierdzenie twojej
      rezerwacji nr ........., z powodu niedostępności wybranej przez ciebie
      taryfy."

Dodatkowo próbowałam się dodzwonić do tej firmy i najpierw Pan który odebrał rozłączył się, następnie nikt przez kolejne godziny nie odbierał. Jestem jakością obsługi klienta tej firmy zdegustowana.
      • Gość: aras Re: bravofly IP: *.56.130.3.satcom-systems.net 17.03.14, 11:09
        Też mam z nimi problem zarezerwowałem całą trasę a oni pół mi odwołali. Drugiej części nie chą. Na maile nie odpowiadają. Konsultanci telefoniczni albo zajęci albo nic nie mogą. Odradzam bravofly.
        • Gość: Dazik Re: bravofly IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 13:25
          STANOWCZO ODRADZAM bilet kupiony ale o fakturę na firmę prosimy się od miesiąca,
          Firma Krzak nie wiem czy w ogóle otrzymam, Infolinia beznadziejna, nic nie mogą i nic nie wiedzą, na połączenie z kierownikiem czekasz, aż Ci się cierpliwość skończy
          OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMA, SZKODA ZDROWIA I NERWÓW ;-(((
          • skrzeszewska3 Re: bravofly 14.10.14, 14:52
            Ja natomiast chcę przestrzec i najpierw radzę poczytać sobie opinie i zamieszczone tu komentarze i otworzyć szeroko oczy. Prawdziwe, brutalne fakty o tej firmie BravoFly ;/ ja Cię kręcę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka