Dodaj do ulubionych

Apartament na Ciovo

09.02.11, 21:07
www.cro-wczasy.pl/katalog-kwater/srodkowa-dalmacja/wyspa-ciovo/okrug-gornji/willa-ljube.html Mam pytanie czy ktoś już korzystał z tego apartamentu a jeżeli tak to jakie ma wrażenia no i czy przez biuro z Krakowa czy Częstochowy pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabela Re: Apartament na Ciovo IP: *.miedzyrzecz.mm.pl 10.02.11, 19:20
      Można spokojnie korzystac:):)pod względem uczciwości,ja korzystam z usług Vedrana Lekica-założyciela już 5 lat.Zależy tylko czy jedziesz z dziećmi czy dorosli,z tej strony zatoki nie ma plazyczki z kamykami,małe dzieci moga mieć problem z kapielą.W razie pytań w miare możliwości pomogę.Pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: Apartament na Ciovo IP: *.realestate.net.pl 11.02.11, 19:46
        Plaża dla dzieciaków jest! Przed wejściem do lasu idąc z tego apartamentu w lewo jest całkiem blisko plaża tyle, że z większych kamyków a żwirkowa trochę dalej idąc w prawo.
    • Gość: ewa Re: Apartament na Ciovo IP: *.realestate.net.pl 11.02.11, 19:43
      W tym akurat nie byłam ale tak jak poprzedniczka(również podaję rękę)korzystałam z usług Vedrana i z czystym sumieniem mogę polecić jego biuro.W tej części zatoki jest plaża dla dzieci z łagodnym zejściem do wody a wielką zaletą jest cisza i spokój w okolicy:o)No i ten cudowny urok Cro:o)ech byle do lata.............
    • chorwacja385 Re: Apartament na Ciovo 12.02.11, 08:28
      Mogę polecić fajny dom- cały do dyspozycji 10-6-4 osób okolice Trogiru -ok 50 m.
      od plaży.Proszę mi podać swój mail- prześlę oferty bezpośrednio. Dziękuję i
      pozdrawiam" :))) Chorwacja385@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka