Dodaj do ulubionych

Kastel Stari Hotel Palace

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 11:28
Witam czekam na opinie o pobycie w tej miejscowosci w Hotelu Palace jade w
czerwcu za porady dziekuje z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: borus Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: 213.17.150.* 01.05.04, 21:36
      Byłam parę lat w tej miejscowości, nie w tym hotelu, bo spaliśmy na kempingu,
      ale Kastel jest idealnym punktem do samodzielnego poznania Splitu i Trogiru -
      normalny, miejski autobus odjeżdża z głównje drogi, na którą od hotelu nie
      daleko. Trogir chyba tak samo, tylko autobus w drugą stronę? Nie jestem pewna,
      bo parę lat minęło. Ale Blisko jest i tu i tu.
      • Gość: Magda Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:18
        W zaszłym roku byłam właśnie w hotelu Palace, polecam, bardzo fajny hotel, full
        jedzenia ( jeżeli dla kogoś ma to znaczenie ), dużo fajnych knajpek. Możliwość
        samodzielnego zwiedzania Trogiru i Splitu - naprawdę warto. Autobusy jeżdża
        główną drogą 2 minuty od hotelu ( wiedzie do niego piękna aleja pełna starych
        drzew ) co 20 minut, oprócz tego liczne tanie busy.
        • Gość: theo Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: 217.8.184.* 24.05.04, 08:43
          a jak pozostałe sprawy, czyli plaza,czy czysta woda (blisko splitu, nie za duzo
          statków), sama miejscowosc, a z którym biurem?
          • Gość: mac1 Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: *.katowice.pl 24.05.04, 09:18
            Byłem tam w 1998 roku. Jeśli się nic nie zmieniło to nie polecam. Jedzenia mało
            i niedobre. Woda z uwagi na bliskość Splitu brudna i mętna. Plazy właściwie nie
            ma, jedynie kilka placów z żwirem. Basen przy hotelu swoje lata ma już za soba.
            Wodę wlewaja na sezon i potem go nie czyszczą do późnego lata. Więc najlepiej
            przyjechać tam na poczatku sezonu. Przejazdem widziałem hotel w 2002, można
            wykupić pobyt na basenie za 10 kun. Więcej nie skorzystam.
            Reasumując sa o wiele przyjemniejsze i czyściejsze miejsca w HR.
            Pzdr.
            • Gość: Darek Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: *.pl 28.06.13, 14:28
              Byłem tam z 10 lat temu, mieszkałem w starszym budynku. Nie polecam. Plaży przy hotelu nie pamiętam bo po prostu jej nie było, tylko beton. Uliczka przy hotelu wieczorem zamieniała się w tor wyścigowy dla skuterów. Łazienka okropna (brak zasłonki pod prysznicem, w innej brak muszli sedesowej). Obiad - przed drzwiami ustawiał się tłum ludzi, po otwarciu drzwi bieg po jedzenie, i to dosłownie, wyglądało to strasznie, jak by komuś miało coś zabraknąć. Miasteczko ładne ale "plaże" marne. Zdecydowanie odradzam ten hotel !!!!
              • Gość: Kris Re: Kastel Stari Hotel Palace IP: 91.235.231.* 28.06.13, 14:59
                Spójrz kiedy zadano pytanie ;-))
                Ja byłem rok temu w tej okolicy - plaże cudne, urokliwe.
                Knajpki klimatyczne. Wszędzie można dojechać autobusem - Trogir, Split w zasięgu ręki.
                Makarska, Sibenik, Klis, Imotski wszędzie blisko i szybko autem można dotrzeć.
                Hotelu to nie ma co polecać - to prawda, basenu to już dawno nie ma, czy sam hotel przyjmuje gości ?? też pewnie nie bo to wytwór zamierzchłych czasów, ale reszta ??
                Rewelacyjna... woda czysta - wystarczy sprawdzić stan czystości - cały sezon najwyższa ocena.
                Jak można pisać oceny na podstawie pobytu w jakimś miejscu w poprzedniej dekadzie ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka