Dodaj do ulubionych

Ulcinj - kwatery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 14:33
Witam . Planowanie przyszłorocznego urlopu czas zacząć . Trochę pobuszowałem po różnych stronkach , coś tam niby wykukałem , ale nie ma jak to " pierwsza ręka" . Szukam czegoś dla czterech osób , dorosłych, najlepiej w połowie drogi z miasta na Wielką Plażę , coś max.12euro od osoby . Bardzo proszę o konkretne namiary .
Pozdrawiam
Adrian72,5
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Ulcinj - kwatery IP: 83.2.214.* 01.10.12, 14:41
      Taki brodacz na skuterze na długim podjeździe do miasta, przedstawiał się ale zapomniałem jego imienia, dogoni każde auto na polskich numerach, wie wszystko o kwaterach.
      Tu jest dobrze, tylko cena nie po Twojemu:
      villa-primafila.de/
      • Gość: Adrian72,5 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 09:09
        Dzięki i proszę o więcej .
    • Gość: Adrian72,5 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 11:03
      Dzięki , ile płaciłeś?
      • Gość: aannkkaa1970 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 21:16
        PPotwierdzam brodacza ;-) 6 lat temu pokazał na fajne lokum za 2 euro za 4 osoby.
        12 euro od osoby to płaciliśmy w tym roku w HNowi.20 metrów od plazy bez targowania.
        • Gość: Adrian72,5 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 07:59
          Dz. , a jakieś konkrety? Wolałbym jednak jechać na "gotowe" .
        • jachay Re: Ulcinj - kwatery 04.10.12, 08:59
          Gość portalu: aannkkaa1970 napisał(a):

> PPotwierdzam brodacza ;-) 6 lat temu pokazał na fajne lokum za 2 euro za 4 os
          > oby.
          > 12 euro od osoby to płaciliśmy w tym roku w HNowi.20 metrów od plazy bez targow
          > ania.
          Czy to nie było 20 Euro przypadkiem?
          • Gość: aannkkaa1970 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 14:32
            45 za 4 osoby dokładnie-plus euro za osobodzień "klimatycznego".
            Do CZG polecam jednak w ciemno-mozna zobaczyć na miejscu miejsce :0) lokum odległości itp.
            • Gość: aannkkaa1970 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 14:34
              AAA teraz dopiero zobaczyłam swój błąd :-))) 6 lat temu -6 euro za osobę.Tj 25 za 4 osobowy pokój.Właściciele -jak nas odwiedzili to trochę kręcili głową-wyglądało jakby naganiacz dość duzo brał dla siebie :o)
              • Gość: Adrian72,5 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 15:50
                jakieś konkretne namiary....?
                • Gość: Adrian72,5 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 12:25
                  A ja czekam , może się doczekam... :)

Podrzućcie coś , przecież tylu tu Znawców , pomocnych odpowiedzi ... tak niewiele...

Pozdrawiam
                  • Gość: aannkkaa1970 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 10:43
                    Napisąłam ale usunięto :-) ale czy ja wiem czy to koniecznie miejsce do polecenia-kwatery jakich mnóstwo. Polecam brodacza na skuterze.Jesli miniecie Ulcinij -bo zakładam że w samym miescie nie chcecie mieszkać bo bez sensu i pojedziecie dalej w kierunku Wielkiej plazy to zaraz się znajdzie i sami sobie wybierzecie to co odpowiada .Naprawdę .Jesli macie miejsce w samochodzie to dla komfortu psychicznego (jakby się nic nie znalazło w danym dniu) wrzućcie sobie małe namioty na jedną noc , karimaty (i tak się przydają na plazach) i prześcieradła do przykrycia -śpiwory zbędne.Wzdłuż wielkiej plAży nad samym morzem są kempingi. JA tak robie jeżdżąc w ciemno ale nigdy mi się nie przydały.
                    • ma.ci.ej Re: Ulcinj - kwatery 15.10.12, 10:00
                      Potwierdzam - w okolicy jest mnóstwo kwater, nie ma problemu ze znalezieniem noclegu. Ale ja radzę zacząć szukać "od końca" - czyli od Ada Bojana (mniej ludzi, ładniejsze mniej zatłoczone plaże). Ale w tym rejonie absolutnie nie ma potrzeby rezerwowania (a byłem w sierpniu, czyli w absolutnym szczycie sezonu).
                      • Gość: aannkkaa1970 Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 15:20
                        Zdecydowanie potwierdzam potwierdzenie :o)
                  • Gość: ruda Re: Ulcinj - kwatery IP: *.foodcare.pl 19.10.12, 10:00
                    ode mnie nie, Ulcinji na liście moich obrzydliwości życiowych jest tak wysoko, że nigdy nikomu bym nie poleciła tam kwater ;-)
                    • ma.ci.ej Re: Ulcinj - kwatery 22.10.12, 16:02
                      co Cię tak zraziło ? plaża miejska ? tureckie klimaty ? brak miejsc parkingowych ?
    • Gość: matti Re: Ulcinj - kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 11:12
      Hej , również planujemy wypad w przyszłe wakacje do Czarnogóry ( Ulcinj ?) , na jakich stronach szukacie pokoi? Proszę o namiary . pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka