polecmag 19.11.12, 10:58 Szukam osobistych opinii na temat Slovenskiej Plazy w Budvie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 19.11.12, 18:43 Jest mnóstwo opinii na holidaychceck.pl booking.com tripadvisor Te obcojęzyczne da się przetłumaczyć translatorem Odpowiedz Link Zgłoś
m.waligora Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 06.01.13, 00:20 ja chetnie odpowiem bo ja tam byl ja to widzial i nie polecam, chyba ze nie macie zadnych wymagan.jedzeniem sie co prawda nie strulam,klima dzialala, ale wody w kranie nie bylo-susza niby,,i tabuny ruskiej mlodziezy ktora tam ma osrodek wakacyjny i nikt im uwagi na glosne zachowanie nie zwroci.nie polecam.chyba ze na sypialnie ale to tez nie bardzo z uwagi na glosna ruska mlodzie-dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.13, 14:37 Jejku było tak źle ? my jedziemy 21 czerwca 2013 i mam gęsią skórkę. mozna dostać jakieś zdjęcia na maila lub inne uwagi ? magda.polec@gmail.com . serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jurisz Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 12.01.13, 01:31 Ok. ten śmieszny człowiek był i widział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.ip.netia.com.pl 12.01.13, 20:56 Ty masz może jakąś opinię na temat hotelu? Może byłeś w 2012 roku po remoncie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dert Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 00:27 byłem w 2009 w czerwcu . co do rosyjsliej młodzieży to potwierdzam bardzo hałaśliwa . plaża bardzo zatłoczona . jedzenie słabe . pokoje przed remontem (teraz może wyższy standart). www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Slovenska+Plaza-ch_ub-hid_35893.html?action=detail&mediaId=1156939959&mediaCategorySubId=51&mediaOrder=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 07:38 To też wielka racja - ile ludzi tyle opinii. Wiem że kompleks był remontowany . dlatego chciałam przeczytać opinie z 2012 roku. Bo chyba Polacy tam jeżdżą, skoro ludzi jak mrówek :). A rosyjska młodzież po 20 czerwca to już na wakacjach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.waligora Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 08.01.13, 00:01 nie jestem z warszawy tylko z gor;-) problem polegal na tym ze rok wczesniej bylam w petrovacu w hotelu palas, i tam nie bylo cudow ale bylo uprzejmie godnie personel sie staral,w nocy bylo cicho, mimo ze hotel przy plazy, mialam porownanie i slovenska plaza wyszla na nie. zadnych Polakow procz nas dwie rodziny nie widzialam-bylismy koniec sierpnia,zajmowalismy 2 pokoje obok siebie, sejf jest platny na recepcji radze tam trzymac dokumenty i pieniadze, parking jest platny tez nie zlotowke,kilkanasiece kiladziesiat euro trzeba na to miec, na recepcji nikt nie mowil w zadnym jezyku procz rosyjskiego, o sprzataniu pokoi wymianie poscieli trza zapomniec, wanna zardzewiala.po powrocie napisalam maila do neckermanna jakim cudem ten hotel dostal 3 gwiazdki plus-tym sie kierowalam wykupujac tam pobyt, i juz w nastepnym katalogu lato 2012 mial 2 NN teraz patrze znow NNN neckermann schodzi na psy. jest tanio -jest to najtanszy obiekt w budvie z tzw. katalogwych hoteli,ale nie spodziewajmy sie cudow za psie pieniadze,wystarczy porownac ceny z hotelami w budva becici. a i najlepiej miec conajmniej HB bo ceny w sklepie spozywczym na terenie tej wioski uropowej sa horrendalne,albo wiezc prowiant ze soba, wogole budva jest bardzo droga-chodzi mi knajpy nad morzem na promenadzie nizej 2,80 nic nie bylo, nawet szklanka wody 2,80 euro.mnie sie nie podobalo ale zalezy jak komu. moj siostrzeniec lat 12 tez mial problem bo nie mogl w nocy spac przez halasujacych ruskich za sciana, jedyny plus to klimatyzacja w pokoju-ze byla i dzialala. dodam ze z parkingu tudziez recepcji do pokoju jest bardzo daleko,bagaze na szczescie zawoza pod pokoj i odbieraja w dniu wyjazdu meleksem-trzeba je do okreslonej godziny wystawic przed wasz pawilon,ale jesli potrzeba isc po cos do samochodu to jest to mordega z uwagi na upal i odleglosc.baaardzo rozlegla wioska urlopowa. jezeli nie macie dzieci ktore powinny w nocy spac,nie potrzebujecie spokoju,ale jestescie mlodzi i zalezy glownie na imprezowaniu innymi slowy jesli podoba sie wam na krupowkach to i tu sie spodoba.na ternie wioski sa bary w ktorych mozna napic sie tego i owego czyli piwa, jest kino nocne nad basenem,oglada sie z lezakow,to jest fajne, ale same baseny sa brudne i zatloczone a do tego slone.nigdy tam nie plywalismy.pod wioska rozpoczyna sie promenada ktora nigdy nie zasypia.i ma postoj kolejka na stare miasto.i sprzedaja rozne badziewie.ogolnie jest to wioska rosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 08.01.13, 00:22 Opinie z 2012 z booking.com Stanisław Młoda para Rzeszów, Polska 28 sierpnia 2012 Dobra lokalizacja, wyposażenie apartamentu ( mieliśmy apartament trzyosobowy dla dwóch osób z aneksem kuchennym ), dobry dojazd, śniadanie bardzo obfite, dobra baza dla chcących zwiedzać Czarnogórę, a nie plażować Turystyczny kombinat z mnóstwem ludzi, ale apartament cichy, nie odczuwaliśmy tej olbrzymiej ilości ludzi,na pewno nie jest to miejsce na wyciszenie się. Na plaży nie byliśmy tutaj ani razu - jak w mrowisku. Czy ta opinia była pomocna? TakNie 8.8 Pawel Grupa przyjaciół Krakow, Polska 25 lipca 2012 Miejsce ok ale bez jedzenia bo okropne jak wszędzie w hotelach bałkańskich za to świetne żarcie w w restauracjach tanio !!!! Wie Pan, pojęcie tanio, drogo jest względne. W Wiśle czy Ustroniu, są takie karczmy że poniżej 40 złotych na osobę nic nie da się sensownego zjeść. Ale w Skoczowie koło Cieszyna jest rewelacyjny kebab z frytkami i surówką od prawdziwych Turków za 15 złotych, w Czeskim Cieszynie za tyle samo jest świetne Kung-Pao od Wietnamczyków. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie co jest i jakie. Tak jest zapewne i w Czarnogórze. Co do tych Rosjan-inprezowiczów, to już jest siła wyższa. Wbrew temu, co tu ktoś pisze, Czarnogóra jest mało przyjazna Rosji od 2006, chce do Unii Europejskiej i NATO, zerwała sojusz z ultraprorosyjską Serbią, ogłosiła niepodległość. Tu tylko Putin może pomóc i zabronić wyjazdów, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia32 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.31.109.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.01.13, 00:50 rosjan jest multum w montenegro szczegolnie na budvanskiej rivierze a to z tego powodu ze maja bezposrednie samoloty do tivatu z moskwy na pewno, a pewnie tez i z innych duzych miast. a nie jak my bidoczki ewentualnie dubrovnik albo dojazd wlasny. opinie miarodajne sa tez tutaj na tripadvisor pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g304074-d622343-Reviews-Hotel_Slovenska_Plaza-Budva_Budva_Municipality.html , gdzie slovenska plaza ma dwie i pol gwiazdki, zeby nie wiem jak zachwalac za pol ceny nie mozna miec tego co w innym hotelu w budvie w duzo wyzszej cenie-patrz ceny w becici.ja rowniez polecam petrovac jest duzo tanszy, i jesli ktos ma wlasny transport to neckermann ma hotel palas przy samym morzu w rozsadnej cenie, dziecko przy dwoch doroslych 100 procent znizki,promenade da sie obejsc w 20 minut i wszystko co trzeba na niej jest a ozywa wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 08:34 W jakim terminie państwo byli w SP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.vtelecom.pl 09.01.13, 02:07 Hej Jeśli ktoś lubi zgiełk miasta to Budva jest w sam raz, a jeśli ktoś ceni kameralny klimat to polecam Petrovac 20km od Budvy. Bardzo rodzinna miejscowość :) namiary sa na www.apartamenty-czarnogora.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia32 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.30.109.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.13, 12:49 bardzo dziekuje za namiary na aprtamenty, kazdy namiar sie przyda :-))) ale skoro apartamenty w petrovac to JAK DOJECHAC DO PETROVACA Z LOTNISKA DUBROVNIK?? CZY WLASCIELE ORGANIZUJA TRANSFER? jest to problem dla ludzi bez samochodu, bo aby sie dostac do petrovaca potrzeba conajmniej 2 przesiadek autobusowych w herceg novi i budva, dla ludzi z dzieckiem to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.vtelecom.pl 24.02.13, 17:39 Z Dubrownika do Petrovac można dojechać wyczarterowanym od biura podróży autokarem :) Można wykupić sam czarter samolotu i autokaru w biurze podróży. Właściciele apartamentów tez organizują transfery z lotnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 07:55 Nie pytam o apartamenty, nie o to chodzi w tym wątku. więc proszę bez reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecmag Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 09:18 Czy ktoś ma jeszcze uwagi na temat SP w Budvie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcines01 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 12.03.13, 16:31 mam pytanie odnośnie pokojów typu studio - czy one są może gdzieś na uboczu ?Bo jak się okazuje to jedyny hotel z dojazdem własnym , gdzie można pojechać z dwójką dzieci - wszystkie inne mają max 2+1... no chyba, że ktos ma jakieś inne propozycje za rozsądną kasę - wskazówki mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Hotel Slovenska Plaza Budva 16.06.16, 14:56 Czy był ktos w ostatniem czasie, mozna jakies aktualne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 13:10 Ale uczciwie o tym piszą i nie ukrywają tego, że parking płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Hotel Slovenska Plaza Budva IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 02:12 faktycznie rosyjskiej hałaśliwej młodzieży nie brakuje www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Slovenska+Plaza-ch_ub-hid_35893.html?action=detail&mediaId=1156720384&mediaOrder=4 Odpowiedz Link Zgłoś