Dodaj do ulubionych

Makarska - lato - co robić ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 22:03
Witam, wybieram się na tydzień na Chorwację, do Makarskiej, na przełomie kwietnia/maja. Jest to mój pierwszy wypad do Chorwacji. Bardzo proszę o informacje dotyczące atrakcji w okolicy Planujemy wycieczkę do Dubrovnika, czytałam też o jakiejś drodze górskiej, z której są niesamowite widoki a także interesuje mnie wycieczka statkiem. Czy ktoś mógłby pomóc, opowiedzieć jak to wygląda, jak wygląda miasto? jak wszystko załatwić? Czy był ktoś z Państwa na plazy? Jest piaszczysta? Gdzie zjeść? Mamy wykupione wyżywienie w hotelu ale wiadomo, że na kawę czy ciastko trzeba wyskoczyć Proszę o informacje, przeglądałam forum ale jestem dalej zielona, niczego nigdzie o Makarskiej nie ma, Co zobaczyć, co robić? Z góry pięknie dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: tort61 Re: Makarska - lato - co robić ? IP: 95.215.194.* 23.03.13, 11:14
      Dołąączam do wątku, my też mamy rezerwację w Makarskiej, to duże miasto ? Ile co kosztuje? co to są Plitwice, podobno to są ładne jeziora z wodospadami?
      • Gość: tom Re: Makarska - lato - co robić ? IP: *.tvkstella.pl 23.03.13, 17:38
        Jak na dalmatyńskie standardy - raczej duże, hałaśliwe i drogie, z nocnymi klubami, bodajże i z kasynem gry (nie byłem w nim, więc nie wiem na 1000 proc.). Ogólnie - jak ktos woli urlop w mieście od urlopu nie w mieście, to cóż...
        Plitvice... ta, podobno ładne te jeziora z wodospadami. Szkoda, że w necie nie ma na ten temat ani słowa...
        Ci, którzy wiedzą o takim wynalazku jak wyszukiwarka internetowa, wpisuje np. Nacionalni Park Plitvicka Jezera, albo nawet samo słowo Plitvice, i czasem czegoś się dowiadują. Nawet obrazki znajdują na ten temat... no cóż...
    • Gość: Modric Re: Makarska - lato - co robić ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.13, 18:26
      Zdecyduj sie kim jestes i gdzie chcesz jechac,
      prawie ten sam tekst jest na forach Grecja i Austria,
      fiono51 i nauczycielko angielskiego
      • heca7 Re: Makarska - lato - co robić ? 24.03.13, 14:00
        Nie wiem jak można coś rezerwować a potem pytać czy plaża piaszczysta :D
      • Gość: gość Re: Makarska - lato - co robić ? IP: 79.141.161.* 26.03.13, 10:20
        Ot zabłysnął chorwacki Messi.
    • hepik1 Re: Makarska - lato - co robić ? 24.03.13, 14:22
      Ja zawsze we wrzesniu,to nie wiem ale coś mi sie wydaje,że " na przełomie kwietnia/maja" to na bank w Chorwacji nie ma jeszcze lata ;)
      • sofia41 Re: Makarska - lato - co robić ? 24.03.13, 21:12
        unikać wisloka jak diabeł święconej wody
        • heca7 Re: Makarska - lato - co robić ? 24.03.13, 21:26
          To musi być troll tak głupie te pytania. Trafił na forum a nie umie sprawdzić jak wygląda Makarska :O
          • wislok1 Re: Makarska - lato - co robić ? 24.03.13, 22:18
            Taa, ciekawe:

Witam, wybieram się na tydzień na Rodos, na przełomie kwietnia/maja. Jest to mój pierwszy wypad na Grecję. Bardzo proszę o informacje dotyczące atrakcji w okolicy Planujemy wycieczkę do Aten, a także interesuje mnie wycieczka statkiem. Czy ktoś mógłby pomóc, opowiedzieć jak to wygląda, jak wygląda miasto Rodso? jak wszystko załatwić? Czy był ktoś z Państwa na plazy? Jest piaszczysta? Gdzie zjeść? Mamy wykupione wyżywienie w hotelu ale wiadomo, że na kawę czy ciastko trzeba wyskoczyć Proszę o informacje, przeglądałam forum ale jestem dalej zielona
            forum.gazeta.pl/forum/w,203,143414763,143414763,Rodos_latem.html

Witam, wybieram się na tydzień do Zell am See, na przełomie kwietnia/maja. Jest to mój pierwszy wypad do Austrii.... Bardzo proszę o informacje dotyczące atrakcji w okolicy Planujemy wycieczkę do Salzburga, czytałam też o jakiejś drodze górskiej, płatnej, z której są niesamowite widoki a także interesuje mnie wjazd na lodowiec. Czy ktoś mógłby pomóc, opowiedzieć jak to wygląda, jak wszystko załatwić? Czy był ktoś z Państwa w centrum Wellness z basenami zewnętrznymi?Gdzie zjeść? Mamy wykupione wyżywienie w hotelu ale wiadomo, że na kawę czy strudel trzeba wyskoczyć Proszę o informacje, przeglądałam forum ale jestem dalej zielona Co zobaczyć, co robić?
            forum.gazeta.pl/forum/w,34545,143410910,143410910,Zell_am_See_lato_prosze_o_porady_.html
            • Gość: tom Re: Makarska - lato - co robić ? IP: *.tvkstella.pl 25.03.13, 13:20
              Bingo!
              Nic dodać, nic ująć...;-((
              • wislok1 Re: Makarska - lato - co robić ? 25.03.13, 17:07
                Nasza forumowa kobieta sofia41, czyli mężczyzna mair na forum Austria o sobie:

"Na tym forum jest tylko mair a ile on ma wcielen na innych forach nikomu nic do tego."
                forum.gazeta.pl/forum/w,34545,142779786,143456545,Re_halo_siejest_to_twoje_forum.html

• sofia41 Re: wislok1 25.03.13, 19:09
                  wrocileś z wojny domowej w Syrii, że masz senne zjawy ?
                  • Gość: rimini voyager29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 20:52
                    po zmianie plci stales sie agresywny, na forum Italia
                    jestes mniej konfliktowy trolliku
                    • Gość: Dert Re: voyager29 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 11:19
                      Stary, dobry vojager29, największy troll forum Włochy,
                      w zależności od forum zmienia płeć i miejsce zamieszkania,
                      zajrzyjcie, zapytajcie, każdy go zna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka