wislok1 Re: Chorwacja czy Grecja 09.07.18, 16:17 Jestem teraz w Grecji na Rodos I na razie same plusy Piekna wyspa, all w hotelu OK, sam hotel fajny . Samolotem 2 godziny Na pewno znacznie drozej niz do Chorwacji autem I z noclegami w apartamencie oraz samodzielnym przygotowywaniem posilkow , ale cos Za cos Ale roznica Jak ktos stoluje sie w Chorwacji w knajpach jest juz minimalna Odpowiedz Link Zgłoś
marcelon1974 Re: Chorwacja czy Grecja 26.12.18, 00:21 youtu.be/ztGVn7edAJo youtu.be/24gN66K02i4 Odpowiedz Link Zgłoś
paola12 Re: Chorwacja czy Grecja 13.03.19, 09:13 Chorwacja zdecydowanie ! Jest pięknie! Co do Grecji to również zależy gdzie dokładnie, byłam na kos i nie polecam, dziwną tam mają politykę na ulicach brudno, ogólnie strasznie śmierdzi nie przyjemny zapach, zdecydowanie bardziej byliśmy zadowoleni z wakacji W chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rzdrozny1 Re: Chorwacja czy Grecja 14.03.19, 13:14 Rzeczywiście coś w tym jest - sam kiedyś zauważyłem, że Chorwacja kojarzy mi się z porządkiem, czystością. Czy to tylko gospodarność zarządzających, czy mentalność - nie wiem. Czarnogóra, Albania, Grecja, nawet Włochy, nie wspominając o Tunezji to już takie kraje luźniejsze w tej materii:) Czy można to tłumaczyć ich południowością, cokolwiek to jest?:) G Jedno jest pewne - nie ma co się zamykać na Chorwację. Greckich wysp jest sporo, a niektóre różnią się od siebie znacznie. Na Rodos byłem nastawiony sceptycznie, a wyszło super. Kretę i jej miasteczka też warto polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Chorwacja czy Grecja 18.03.19, 20:23 Wlochy sa bardzo zroznicowane Raczej na polnocy jest bardzo porzadnie i kraj jest zadbany oraz czysty ( oczywiscie sa wyjatki ) Trudno Italie porownywac z Tunezja czy Albania... Co do Grecji to balagan w wielu miejscach nie bierze sie z biedy, ale z olewania porzadku jako takiego... Jednoczesnie wiekszosc miejsc jest zadbana W Chorwacji tez jest sporo zaniedbanych miejsc, glownie dalej od Adriatyku Odpowiedz Link Zgłoś
twojbroker Re: Chorwacja czy Grecja 27.04.19, 21:32 polecam chorwację, mam do niej sentyment. Grecja to setki wysepek, ale chorwację wspominam miło. i przebój c-bool never go avay który słuchałem jadąc tam z kumplami www.booking.com/searchresults.en.html?region=14130&aid=1668995&no_rooms=1&group_adults=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ninananu Re: Chorwacja czy Grecja 21.06.20, 20:19 Wiem, że po zawodach, ale co tam - jeśli ktoś chce wypoczac zamiast się tłuc to lepiej lecieć do Grecji, a jeśli komuś zależy na byciu ze znajomymi jakiejś swobodzie to HR. Chorwacja jest podobna do Grecji (mnie bardziej się podobały greckie plaże), ale CHorwacja ma za to masę innego uroku. Moim zdaniem Grecja jest bardziej leniwa Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Chorwacja czy Grecja 21.06.20, 21:07 ninananu napisała: > Wiem, że po zawodach, ale co tam - jeśli ktoś chce wypoczac zamiast się tłuc to > lepiej lecieć do Grecji, a jeśli komuś zależy na byciu ze znajomymi jakiejś sw > obodzie to HR. No, w wiekszosci tak bylo... BYLO Chorwacja jest podobna do Grecji (mnie bardziej się podobały gre > ckie plaże), ale CHorwacja ma za to masę innego uroku. Moim zdaniem Grecja jest > bardziej leniwa No, raczej Grecy, nie Grecja Odpowiedz Link Zgłoś
sammala Re: Chorwacja czy Grecja 20.10.20, 15:25 no zależy co kto lubi nie? ja wolę polecieć sobie do Grecji z Coral Travel i mieć wszystko w poważaniu - dokładnie i bezpiecznie. I przede wszystkim wszystko zapewnione! Odpowiedz Link Zgłoś