Dodaj do ulubionych

nurkowanie

IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 04.08.04, 13:24
Wybieram się niedługo do Chorwacji, nie mam wybranego miejsca. Może możecie
mi poradzić gdzie najlepiej się wybrać, żeby ponurkować. Nie chodzi mi o
jakieś wyrafinowane nurkowanie, zabieram ze sobą tylko ABC?
Obserwuj wątek
    • moniak20 Re: nurkowanie 04.08.04, 14:30
      Całe wybrzeże Chorwacji jest przepiękne jeśli chodzi o nurkowanie, więc z abc możesz wszędzie. Jeśli chcesz bardziej zaawansowanie nurkować to polecam Hvar - na wyspie w miejscowości Hvar jest polska baza nurkowa nautica - super ludzie, bardzo dobrze przygotowani - będziesz mogła spróbować nurkowania (jeśli nie próbowałaś jeszcze), albo ponurkować normalnie (jeśli już masz kurs). Polecam, byłam w czerwcu, śliczne miejsce i nad wodą i pod wodą (różne głębokości więc na różne stopnie zaawansowania). Teraz znowu jadę, też bez planu, też gdzieś na wyspy.
      Miłej wyprawy, pozdrawiam!
    • Gość: anka Re: nurkowanie IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 04.08.04, 16:36
      dzięki za odpowiedź, a może znasz ceny wypożyczenia sprzętu lub całego kursu?
      • moniak20 Re: nurkowanie 04.08.04, 16:50
        Sprzęt wypożyczają za darmo, za tzw. "sprzątanie zatoki" ;-) nurkowanie "wprowadzające" kosztowało ok. 40 euro, cały kurs ok. 190 euro, coś się mogło zmienić od czerwca, ale raczej niewiele. Z tego co wiem to ceny takie jak w Polsce, tylko o ileż przyjemniejsze warunki :-)
        pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka