meltibi 12.11.13, 20:57 Witam, czy ktoś mógłby polecić apartament w Czarnogórze z basenem? Miłe opinie i namiary. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dom Re: Czarnogóra apartament z basenem IP: *.189.219.112.skyware.pl 21.11.13, 12:36 Proszę o kontakt na domin@autograf.pl pomogę coś wybrać. Pozdrawiam DOM Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Czarnogóra apartament z basenem 22.11.13, 09:05 www.google.pl i wpisz "Czarnogóra - apartamenty z basenem" np. www.montenegro-traveler.com/pl/Apartamenty/.../-Apartamenty-Strahinj... Odpowiedz Link Zgłoś
meltibi Re: Czarnogóra apartament z basenem 22.11.13, 18:59 To wszystko przerobiłam już w tym roku i w poprzednim. Bardziej mi chodziło o miejsca, które ktoś poleca a na które ciężko trafić w internecie. Czarnogóra rozkwita i powstaje tam wiele nowych miejsc do wynajęcia. Zależy mi szczególnie na basenie dla dzieci (wieczorami po plaży czy zwiedzaniu to dla nich świetna rozrywka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Czarnogóra apartament z basenem IP: *.vtelecom.pl 27.11.14, 07:26 Polecam apartamenty z basenem i jacuzz w Petrovac byłam w tym roku było super www.apartamenty-czarnogora.pl do tego tanio od 55 euro za cały 5 osobowy apartament :) Odpowiedz Link Zgłoś