Dodaj do ulubionych

Baska - 2+2 szukam

07.01.14, 10:59
Jeśli ktoś miałby namiary na sprawdzony apartament w miejscowości Baska (lub w pobliżu) proszę bardzo o namiary. Interesuje nas apartament dla 4 osób więc sypialnia, pokój dzienny z możliwością spania, kuchnia, łazienka, klimatyzacja, balkon lub taras. Do morza do 300 - 400 m.
Obserwuj wątek
    • 5aaala Re: Baska - 2+2 szukam 12.01.14, 21:34
      kochani forumowicze czy nikt nie był w miejscowości Baska Voda ? proszę polećcie jakiś apartament, warunki jak wyżej. Bez poleconej kwatery wolałabym nie rezerwować w najgorszym wypadku pojedziemy w ciemno. A może polecicie jakąś mniejszą miejscowość w pobliżu Baski ? z łagodnym zejściem do morza.
      • Gość: Warx Baska czy Baska Voda ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 22:06
        Baska o którą się pytasz na początku jest na wyspie Krk, region Kvarner.
        Baska Voda jest na Riwierze Makarskiej, region Dalmacja, kilkaset kilometrów od Baski.

Zanim się wystartuje z pretensjami, to trzeba by przynajmniej spojrzeć na mapę Chorwacji i ustalić, gdzie się chce jechać.
        • 5aaala Re: Baska czy Baska Voda ? 12.01.14, 22:21
          chodziło mi o Baska Voda - faktycznie napisałam niejasno, natomiast nie rozumiem o jakie pretensje Ci chodzi, jeśli ktoś z forumowiczów poczuł się urażony moim zapytaniem to przepraszam, nie taki był mój zamiar
          • Gość: Warx Re: Baska czy Baska Voda ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 22:46
            Czyli Baska Voda
            Wpisać do google
            baska voda privatni smjestaj
            Potem macie z rodziną kilka dni na lekturę, stron internetowych będzie sporo, wybrać coś, co się spodoba, wysłać maile, poprosić o ofertę, podać ile osób jedzie, w jakim wieku, na jak długo. Jak nie odpiszą, to mają zarezerwowane, jak nie będą chcieli dać rabatu, to pisać dalej maile, zawsze lepiej niż jechać w szczycie sezonu w ciemno
      • Gość: Warx Tak na marginesie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 22:35
        Kto może dać namiary obcej sobie na forum turystycznym ?
        Tylko ktoś, kto sam oferuje noclegi lub jest pośrednikiem, naganiaczem !
        Namiary da wam sprzedawca !
        To jest biznes.
        Najlepsze kwatery są rezerwowane co roku przez te same rodziny. Jak dana rodzina nie może jechać w danym roku, to przekazują namiary krewnym i znajomym.
        Takie namiary trzyma się w tajemnicy. I one nie pojawiają się w internecie. Bo zawsze popyt na takie przewyższa podaż. Właściciel kwatery ma pewny zarobek, bo zawsze ma pewnych klientów.
        Pozostałe apartamenty to jest wolny rynek. Nie chcę tu nikogo urazić słowem naganiacz. Myślę, że 99% oferowanych na forum kwater jest dobrej jakości.
        Pozostaje wybór oferty. Na stronach internetowych poza forum wybór jest ogromny.
        Wszystko jest kwestią zaufania.
        Zresztą po co ktoś miałby oszukiwać ? Żeby splajtować ?
        Więcej zaufania do ludzi !
    • Gość: emilia Re: Baska - 2+2 szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.14, 10:14
      Witam,proszę o kontakt na maila: emilia115@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka