Dodaj do ulubionych

szukam apartamentu - Istria

IP: 195.117.255.* 11.08.14, 12:01
witam!
na początku września planujemy po raz pierwszy wybrać się do Chorwacji - wybór padł na Istrię. nie mamy upatrzonego konkretnego miasta, dlatego proszę o podpowiedź gdzie najlepiej szukać noclegu. interesuje mnie z jednej strony położenie w miarę blisko morza (dojazd samochodem kilka km nie robi problemu), ale żeby również była to dobra bawa wypadowa - planujemy zjechać całą istrię.
będę wdzięczny za wszlekie podpowiedzi, zwłaszcza za konkretne (sprawdzone) namiary na apartamenty.
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: shamoni Re: szukam apartamentu - Istria IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.14, 15:55
      wróciłam kilka dni temu z Medulina. Super miejsce, w miarę ładna, piaszczysta plaża. W niedalekiej odległości jest większe miasto warte zwiedzenia, Pula. Jechaliśmy w ciemno. Było bardzo niewiele wolnych apartamentów. Nam udało się coś wynająć w bardzo dobrej lokalizacji, praktycznie w centrum, niedaleko plaży. Gdybyś potrzebował, to mogę dać namiary, pozdrawiam
      • Gość: ala Re: szukam apartamentu - Istria IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.14, 19:26
        Namiarow na apartament niestety Ci nie podam, ale my jedziemy na tydzien do Medulin i na tydzien do Rabac. Jesli znasz niemiecki to polecam poszperac na niemieckich forach. Znajdziesz tam wiele zdjec i opini na temat roznych miejscowosci na Istrii.
      • Gość: Marcin Re: szukam apartamentu - Istria IP: 195.117.255.* 12.08.14, 09:08
        właśnie czegoś w rejonach Puli szukałem, ewentualnie Rovinj.
        możesz powiedzieć ile płaciliście za apartament? jaki standard? ile osób? chciałbym wiedzieć jak mniej więcej kształtują się tam ceny noclegów.
        pozdrawiam,
        Marcin
      • Gość: seba Re: szukam apartamentu - Istria IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 11:51
        Heja jak możesz to wyślij mi namiary. Pozdrawiam
        • Gość: shamoni Re: szukam apartamentu - Istria IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.14, 17:40
          przy 3 godz samodzielnego szukania, zwiedzenia 2 lub 3 agencji były 4 oferty, od 75 do 120 euro. Namiary na właścicielkę naszego mieszkania to: tonka.medulin@gmail.com, tel 091 930 50 48. Mieszkanie z 2 podwójnymi łóżkami. Spora kuchnia plus sypialnia, 2 tarasy, czysto, dobra lokalizacja
    • Gość: piotr Re: szukam apartamentu - Istria IP: 194.177.31.* 16.08.14, 00:08
      witam
      dla ilu osób szukacie mieszkania
      • Gość: Marcin Re: szukam apartamentu - Istria IP: 195.117.255.* 18.08.14, 13:17
        dwie pary - może być studio 2+2 ze wspólną łazienką albo dwa osobne pokoje dwuosobowe, z łazienkami oczywiście.
        • expertour Re: szukam apartamentu - Istria 18.08.14, 17:20
          A w jakim terminie, na jak długo?
          • Gość: Marcin Re: szukam apartamentu - Istria IP: 195.117.255.* 19.08.14, 11:26
            od 5-6 września na jakieś 10-12 dni. zależy od pogody i okolicznych atrakcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka