bm9910 02.09.04, 08:43 Jade z psem do Chorwacji pod koniec września. Znacie może jakieś miejsca konkretne gdzie przyjmują z pieskiem ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam wraz z moją Bullmastiffką :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boris2 Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) 02.09.04, 09:13 moi przyjaciele chętnie przyjmą Cię z psem pisz na adres: boris2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
walentynka5 Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) 05.09.04, 11:33 bm9910 napisał: > Jade z psem do Chorwacji pod koniec września. Znacie może jakieś miejsca > konkretne gdzie przyjmują z pieskiem ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. > Pozdrawiam wraz z moją Bullmastiffką :) Jedź śmiało , my byliśmy w Makarskiej na początku sierpnia z pekińczykiem . Pojechaliśmy w ciemno i nie było żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:58 Powiedzcie jak jest z psem na granicach? Czy wystarcza książeczka z aktualnymi szczepieniami i zaświadczenie od weterynarza? Czy nie ma jakichś problemów - typu czepianie się jakichś bzdurek? Chcę pojechać z Yorkiem.....jak traktują na campingach takie małe pieski? Bo czytałam że przedział cenowy od psa to np 1,5 - 4 euro za dzień. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) IP: *.boxnet.ceti.pl / *.boxnet.ceti.pl 14.09.04, 10:03 podaję adres pod którym spędzam wakacje z psem MATE ZDERIC CELINA (ROGOŻNICA) tel 00385 2255 8998 Odpowiedz Link Zgłoś
walentynka5 Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) 14.09.04, 18:24 Jechaliśmy z naszym pekińczykiem przez czechy, austrię itd. nasz pekińczyk na granicy opszczekiwał wopistów i tylko się uśmiechali, na wszelki wypadek weż wszystkie potrzebne szczepienia oraz potwierdzenie przez lekarza wojewódzkiego , od nas nikt nie rządał pokazania papierów na psa i nikt o niego nawet nie pytał. Na campingu spoko , są tam turyści z psami , my za psa nie dopłacaliśmy a ni centa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 19:50 Witam, Właśnie wóciliśmy z Pisaka - tam przyjmują z pieskiem bez żadnych wstrętów - nawet z dwoma i sa odległe plaże gdzie nikt nie pyskuje ze masz psa. Namiar to Villa Antonio - reklamuje sie na forum za namowa spedzajacych w niej polskich wczasowiczów:)) Polecam. Jak nie znajdziesz na forum - pisz: luizanna@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saba50 Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) 21.09.04, 19:51 Ja też zawsze jeżdżę z psem.Wróciłam 19-tego ze wspaniałej miejscowości pod Trogirem Vranjica,bylismy w apartamencie Slavko Bilota.20kroków do morza,wspaniali gospodarze,serdeczna i ciepła gospodonini,przygotowuje potrawy dalmackie,ot tak ze szczerego serca,sama kupuje ryby od rybaków i przyrządza na grillu.Gdybys chciała wiedzieć coś więcej,napisz proszę,służe informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Jade z psem. Pomóżcie ! :) IP: 217.97.238.* 23.09.04, 15:39 JA bym chciała wiedziec cos wiecej bo w przyszłym roku chciałabym spedzic tydzień w okolicach Trogiru. luizanna@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś