Dodaj do ulubionych

Wakacje w Chorwacji

03.03.15, 02:32
Zamierzam się wybrać do Chorwacji, polecacie coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • olga400 Re: Wakacje w Chorwacji 03.03.15, 14:41
      A jakieś konkrety ?? :)
      • Gość: tom Re: Wakacje w Chorwacji IP: 80.54.108.* 03.03.15, 16:24
        A co chcesz robić? Leżeć na plaży czy też i cos zwiedzić? W jakim regionie? Kiedy? Jakie masz oczekiwania wobec forumowiczów?
        • christoff85 Re: Wakacje w Chorwacji 03.03.15, 17:41
          Nie mam jakiś skonkretyzowanych planów, na pewno wypocząć i co najważniejsze miło spędzić czas, jestem otwarty na propozycje :)
          • Gość: Ferenc Re: Wakacje w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.15, 19:02
            Trzeba ruszyć d... i samemu poszukać, poczytać,
            a nie liczyć na gotowce.
            Są granice lenistwa i ty je przekroczyłeś
        • jacek_matyja Re: Wakacje w Chorwacji 03.03.15, 17:55
          Przede wszystkim Tropical-Sailing. Byłem rok temu na majówce z warsztatami fotograficznymi, sugerowałem się opiniami i wszyscy mówili, że w tej kategorii "jachtowej" są najlepsi i szczerze Ci powiem że się nie zawiodłem. Chcesz to mogę ci podesłać link do ich oferty.
          • jacek_matyja Re: Wakacje w Chorwacji 03.03.15, 18:11
            mają dużo programów, ja akurat wziąłem fotograficzny, bo tym się interesuję, ale pewnie znajdziesz coś ciekawego dla siebie www.tropical-sailing.pl tutaj znajdziesz ich ofertę, od siebie polecam niezapomniana przygoda, rejs prefekcyjnie przygotowany, na pewno nie będziesz się nudzić i wrócisz z bagażem wspomnień, a może będziesz miał tyle szczęścia co ja i wrócisz z przyszła dziewczyną tak jak było w moim przypadku :D
        • christoff85 Re: Wakacje w Chorwacji 03.03.15, 18:06
          ooo, rejs, brzmi ciekawie, tylko fotografia mnie średnio interesuje, ale daj stronę, z chęcią poczytam
    • tomaroc Re: Wakacje w Chorwacji 05.03.15, 14:42
      Ja ze swojej strony mogę polecić Baskę na półwyspie Kvarner - na wyspie Krk konkretniej ;) Wszystko w zasięgu ręki tzn na Krk jest stosunkowo niedaleko i bardzo dobry dojazd zarówno od Włoch (opcja Udine, Triers) jak i od Zagrzebia (opcja Ptuje). Na wyspę nie trzeba płynąc promem bo jest wygodny most. Baska jest przepięknym kurortem www.chorwacja24.info/kvarner/baska W zasięgu ręki mamy piękne plaże (kamieniste jak to na wyspie) turkusową wodę, oraz jak ktoś lubi super piękne szlaki widokowe - górskie, tzn jest spora różnica wzniesień. Generalnie polecam !
      • romcul Re: Wakacje w Chorwacji 07.04.15, 00:11
        ja moge polecić Split w drugiej połowie sierpnia
        atrakcje
        jak dla mnie najciekawszą atrakcja w Splicie są dni Dioklecjana (koniec sierpnia)
        władze w mieście Split przejmuje cesarz Dioklecjan na 3 dni
        wówczas jest dużo imprez bardzo interesujących a same otwarcie jest bardzo efektywne
        odbywa się na Perystylu (plac przed katedrą) odbywają się też walki gladiatorów.

jak co to dysponuje tanimi namiarami
        radma.roje@gmail.com
    • Gość: wallander Re: Wakacje w Chorwacji IP: *.173.14.38.tesatnet.pl 09.04.15, 05:35
      Moje serce podbiła Dalmacja Południowa, a konkretnie Orebic. Byłem tam już dwa razy, a serce wciąż chce powrócić i niewykluczone, że tak właśnie się stanie ;) Ludzie mówią, że to droga okolica, ale to bujda - trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać kwater. Ja za każdym razem znajduję coś na orebic.com.pl
    • asiwak1 Re: Wakacje w Chorwacji 17.04.15, 13:58
      Zależy na co masz ochotę. Ja byłam w Rovinj ze swoją rodziną w zeszłym roku i bardzo mile wspominamy tam pobyt. Urocza miejscowość z Katedrą św. Eufemii o bardzo ciekawej historii , piekne okolice. Można zrobić sobie wycieczki do pobliskich miejscowości np. Puli , gdzie znajduje się jeden z trzech najlepiej zachowanych amfiteatrów Starożytnego Rzymu. Lub też wyskoczyć na jedniodniową wycieczkę do Portoroż w Slovenji.
    • Gość: J Re: Wakacje w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 00:03
      Wybieram się do Chorwacji, poszukuję apartamentu dla czteroosobowej rodziny. Proszę o namiary na sprawdzone kwatery pod glebowiczj@wp.pl
      • asiwak1 Re: Wakacje w Chorwacji 21.04.15, 14:24
        polecam stronę casamundo www.casamundo.pl/cel/chorwacja?ecid=sea|google|cpc|PL_Brand|nn|nn|casamundo|e|1t1&gclid=CIO7p92xh8UCFev7cgodyHIAhg

tu znajdziesz różne apartamentry . Ja rezerwowałam w zeszłym roku i było wszystko ok !! Tylko spiesz się ,bo w maju już mozesz nie miec dobrych miejscówek !!
    • jankova17 Re: Wakacje w Chorwacji 26.05.15, 02:04
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą wyjazdów z EHschool na wyspę Pag
      www.ehschool.pl/index.php/wyjazdy/chorwacja/Fresh-Island-Festival-i-Wake-Camp.html
    • parasol74 Re: Wakacje w Chorwacji 02.06.15, 15:24
      zależy co chcesz robić :)
      jak wypocząć to zdecydowanie polecam Makarską, byłam w tamtym roku i były to super wakacje
      jak pozwiedzać to jakąś wycieczkę objazdowa ewentualnie wakacje połączone ze zwiedzaniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka