Dodaj do ulubionych

Utjeha 2015

31.07.15, 08:14
Jestem obecnie w Czarnogórze. Spędziłam jeden dzień w Ulcinju, ale przeprowadziłam się do Utjehy. Może apartementy trochę drożej, ale dużo lepszy standart. W Ulcinju mieszkaliśmy w pokoju 3 osobowym, do którego wstawili dodatkowe łóżko - cena 35 E, w Utjeha mam apartament kuchniosalon plus dwie sypialnie za 45 E. W Ulcinju trzeba samochodem na plaże, w Utjeha mam minutke drogi pieszo. Do tego w Ulcinju problem z prądem, albo klima, albo lodówka nie działała. W Utjeha minusem jest brak knajpek na wieczorne kolacje.
Odpowiem na pytania :)
Dla szukających fajnych kwater w Utjeha - nazwa apartamentu gdzie mieszkam to nanadea
Obserwuj wątek
    • Gość: gtw Re: Utjeha 2015 IP: *.calcit.fastwebserver.de 31.07.15, 10:29
      jasteś na wakacjach w CG i zajmujesz się siedzieniem na forach i odpowiadaniem na pytania?

dobrze rozumiem?
      • Gość: Mojjo Re: Utjeha 2015 IP: *.crnagora.net 11.08.15, 23:18
        Bystry jesteś. I co w związku z tym? Co sugerujesz? Masz z tym jakiś problem?
    • Gość: m pruszkow Re: Utjeha 2015 IP: 5.134.65.* 24.08.15, 14:31
      Ludzie nie jedzcie do czarnogory.
      To jakas pomylka masakra brud syf i smrod,
      Wybralam sie na wakacje tam z rodzina
      Wrocilismy szybciej niz sie dalo,dobrze,ze jechalismy w ciemno bez wczesniejszej rezerwacji,wrocilismy do chorwacji- wczesniej juz tam bylismy-tak duzo pisza o czarnogorze lazurowe ybrzeza itp...to wszystko klamstwa,gorszego syfu nie widzialam.
      Wrocilismy i 2 tyg.spedzilismy w cudownej chorwacj.bylo bajkowo,kazdemu polecam CHORWACJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka