stopczyk22 03.12.04, 09:24 wybieram sie z mezem w maju/czerwcu do chorwacji pierwszy raz i mam prosbe jesli ktos ma namiary na fajne i niedrogie lokum bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ufo Re: trogir i wyspa ciowo IP: *.ingnn.pl 03.12.04, 11:37 W maju,czerwcu i na samym początku lipca w Trogirze i na Ciovo w ofercie kwater można przebierać jak w przysłowiowych ulęgałkach, więc nie warto z góry rezerwować apartamentu . Ceny około 15-30 eur za apartament 3-4 osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: trogir i wyspa ciowo 05.12.04, 18:35 Na wyspie Ciovo jest piękna miejscowość Gornij Okrug.Na samym końcu tej miejscowości,po drugiej syronie wyspy(np. ulica Rastici lub Splitska)znajdują sie apartamenty,niektóre przy samym morzu. Piękne widoki,cisza,czysta woda,blisko do cudownego(ale zatłoczonego) Trogiru. Stąd blisko do Splitu,Parku Krk,Primostenu.Ja jeżdżę w ciemno,bez problemu znajduję kwaterę.A wybór jest duży. Wynajmując wcześniej np. przez internet musisz się liczyć z cenami większymi za osobę niż właśnie jadąc w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
stopczyk22 Re: trogir i wyspa ciowo 06.12.04, 11:13 dzieki serdeczne chyba jednak pojade w ciemno tak jak doradzacie Odpowiedz Link Zgłoś
boris2 Re: trogir i wyspa ciowo 05.12.04, 18:36 Mając do wyboru Trogir lub wyspę Ciovo zdecydowanie polecam wyspę. Mam paru zaprzyjaźnionych właścicieli apartamentów na tej i innej wyspie jak chcesz mogę polecić Ci parę apartamentów nad samym morzem. W kazdym z nich masz przynajmniej dwa pokoje, aneks kuchenny, łazienkę, taras z widokiem na morzejak zechcesz służę zdjęciami apartamentów i okolic. Chociaż jeżeli wybierasz się do Chorwacji po raz pierwszy to zdecydowanie polecam Ci cudowną wyspę Vis tam też mam paru znajomych z apartamentami. Tak jak piszą moi poprzednicy możesz jechać w ciemno...ale to może się wiązać różnymi "przygodami" moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepiej jechać w sprawdzone miejsca. Jeżeli masz jakies pytania dotyczące Chorwacji możesz pisać na adres boris2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś