Gość: yas IP: 195.205.148.* 14.05.02, 09:38 Witam, mam pytanie - może ktoś wie... Czy dojazd do portu w Splicie jest skomplikowany? Czy mogą być problemy z ustawieniem się w kolejce do właściwego promu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac Re: Split IP: 213.77.125.* 14.05.02, 09:43 Nie martw się najwyżej wylądujesz we Włoszech :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicur Re: Split IP: *.bielsko.msk.pl 14.05.02, 09:48 Gość portalu: yas napisał(a): > Witam, mam pytanie - może ktoś wie... Czy dojazd do portu w Splicie jest > skomplikowany? Czy mogą być problemy z ustawieniem się w kolejce do właściwego > promu? Do samego portu nie jest to skomplikowane, ale nie pytaj o szczegóły, bo tego nie pamiętam. Ale to, żeby wejść na właściwy prom... - trzeba (jak to się mówi) czasem się skoncentrować. Bo jak jeden gdzieś odpływa, to nie ma problemu, ale jak ich jest więcej (promów) - czasem trzeba uważać. Chodzi np. o sytuację, kiedy wydaje Ci się, że stoisz do właściwego, a ten... odpływa obok :( A wydawało się, że to ten, choć trochę spóźniony. Pytać, pytać, pytać... - jak masz wątpliwości. Bliższych informacji udzieli Ci ktoś, kto (są tacy) pływa b. często. Ja zaledwie kilka razy płynąłem - i zwykle na krótkich odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś