angel86200 29.03.19, 09:27 witam czy w jakims salonie w chelmnie wykonuja polerowanie wlosow urzadzeniem split ender? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: fryzjer- split ender IP: *.tvgawex.pl 29.03.19, 18:36 Zaraz się dowiemy kto kupił to urządzenie :). Ps. wpisałem w google co to. Obcinacz końcówek włosów. Drążąc dalej opinie....booty wychwalały, fryzjerzy zjechali po całości - coś co tnie i zdrowe i rozdwojone końcówki jak.....NOŻYCZKI :). Odpowiedz Link Zgłoś
angel86200 Re: fryzjer- split ender 30.03.19, 06:35 Nie tnie zdrowych włosów miałam nie raz robione końcówki tym urządzeniem ale przeprowadziłem się do Chełmna i w tej norze jest pełni zakładów fryzjerskich ale żadnego konkretnego masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: fryzjer- split ender IP: *.tvgawex.pl 30.03.19, 12:31 Nie wiem nie znam się ale z ciekawości zaliczyłem fora fryzjerskie oraz jak to urządzenie działa. Otóż działa na zasadzie czujnika który wykrywa końce włosów i nie obchodzi go za bardzo czy to jest zdrowe czy nie, tnie bo koniec. Cena też nie powala bo ok 1tyś polskich złotych więc szczyt technologii to nie jest. Wracając jednak do urządzenia doczytać można, że cięcie nie jest równe, a poszarpane w przeciwieństwie do nożyczek które zostawiają ostre cięcie. Zaciekawiła mnie również cena i samych nożyczek i troszkę się zdziwiłem. Cena nawet niskiej klasy tego znanego od wieków narzędzia przewyższa ceną to super hiper urządzenie. Szukajac dalej znalazłem i nożyczki o zgrozo za kilkadziesiąt tysięcy a którymi posługuję się jeden z lepszych fryzjerów w Polsce - podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: fryzjer- split ender IP: *.play-internet.pl 02.04.19, 19:52 He he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: fryzjer- split ender IP: *.160.200.146.dyn.plus.net 09.06.19, 22:39 Hi Mam split ender pro 2 Moj maz mi kupil, jest super włosy sa mieciutkie, wyglądają na zdrowe, robi dobra robotę 😊😊😊 Jestem zadowolona, cena w miarę £(180) Mieszkamy w Londynie, lepiej zainwestować i mieć swój split ender oczywisce oryginalny, a nie tak jak na różnych forach pisza ze dały 200zl ( w Polsce) 👍👍👍 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś