Gość: nara IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.06.02, 12:30 Czy ktos moze mial wycieczke lotnicza do Chorwacji? Czy Neckermann sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.fwfin.fwc.com 28.06.02, 09:11 Gość portalu: nara napisał(a): > Czy ktos moze mial wycieczke lotnicza do Chorwacji? Czy Neckermann sie sprawdza > ? Czesc Nara:) Ja leciałam w zeszłym roku z Fischerem. Z Ostrawy latają do Dalmacji, a Pragi do Dalmacji, w okolice Dubrownika i do Czarnogóry.Biuro organizuje dowóz do lotnisk w Czechach. Do Chorwacji lata też Adriatyk, a o Neckermanie sama wiesz. Daj znać jak znajdziesz jakies inne biuro latające do Chorwacji. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nara Re: Samolotem do Chorwacji IP: *.acn.pl / 10.129.130.* 29.06.02, 17:05 Wiem, ze jeszcze lata RAINBOW TOUR, no i Neckermann, jeszcze Orbis, ale nie jestem pewna. Chcialabym poleciec na tydzien. Szukam osobe do towarzystwa. Wylot planuje w drugiej polowie lipca. Wiem, ze jest lot 20 lipca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś