Dodaj do ulubionych

tani nocleg w rejonie Plitvic

01.05.05, 22:34
Szukam taniego noclegu w rejonie jezior Plitvickich. Wiem, że jest tam
camping, ale czy są tam do wynajęcia domki czy tylko można zatrzymać się z
namiotem. Czy oprócz tych dwóch hoteli są jakieś inne miejsca noclegowe na 1
noc. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: tani nocleg w rejonie Plitvic 02.05.05, 09:26
      Z cala pewnoscia znajdziesz jakies kwatery po drodze. Jezeli nie chcesz, to za Plitvicami (jadac od strony morza!), po prawej jest camping. Nocowalem tam kilka lat temu i nie sprawil na mnie wrazenia drogiego - nie wiem jak jest teraz.

pzdr
    • Gość: Luki Re: tani nocleg w rejonie Plitvic IP: 150.254.89.* 04.05.05, 16:51
      campingi sa, ale wydawaly mi sie niezbyt tanie, a po caklej drodze nie chcialo
      mi sie rozstawiac namiotu na 1 noc.

noclegow w domkach pelno przy drodze, znajdziesz bez problemu, ja placiłem 20
      euro za 2 osoby w pokoju z 1 duuużym łóżkiem.
    • Gość: And Re: tani nocleg w rejonie Plitvic IP: *.toya.net.pl 16.05.05, 19:26
      Wyślij maila do mojego znajomego lukas_kubickas@o2.pl.Ma super kwatery 20km od
      plitwic (domy na wodospadach,w zeszlym roku płacilem tam 11Euro w
      sezonie/dzien).Tylko uważajcie na tego gościa-ma bzika na punkcie
      Chorwacji,więc spodziewajcie się że może poznacie całą historię plitwic i
      chorwacji
      • darizunia1 Re: tani nocleg w rejonie Plitvic 16.05.05, 20:53
        Dzięki. Napiszę. Pozdrawiam.
    • ro_bb Re: tani nocleg w rejonie Plitvic 16.05.05, 21:12
      Jadąc w kierunku morza po minięciu parku narodowego i wyjechaniu z lasu po
      lewej stronie od drogi (trzeba odbić na lokalną drogę, ale budynki są widoczne
      z głównej trasy)jest wioska (chyba nazywa się Plitvice). Tam prowadzą noclegi w
      co 2 domu, więc nie powinno być problemów z noclegami. Z tego co pamiętam, to
      cena łóżka 10-15 E w zależności od domu i ilości osób.
      • Gość: gosiath Re: tani nocleg w rejonie Plitvic IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.06.05, 14:34
        Camping Corana jest najbliżej. Czyściutki i są domki.
    • Gość: cro-expert Re: tani nocleg w rejonie Plitvic IP: *.dialin.iskon.hr 03.06.05, 23:07
      zobacz:www.np-plitvicka-jezera.hr
      e-mail:info@np-plitvicka-jezera.hr, reservation@np-plitvicka-jezera.hr
      • Gość: viki Re: tani nocleg w rejonie Plitvic IP: *.pool80182.interbusiness.it 03.06.05, 23:48
        Przy kupnie biletu na wstep do parku mozna sie spytac o kwatere - wspolpracuja
        z agencja wynajmujaca pokoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka