Gość: marko IP: *.244.155.58.wifi155.tnp.pl 03.07.05, 17:26 CZy ktoś wracał z Dubrownika przez BiH.Znajomi nastraszyli mnie i odradzili ten kraj.Co zrobić?Proszę o pomoc i wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yem jja jechałem przez Bośnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:26 rok i dwa lata temu ( na Płw.peljesac ) i nie podzielam strachu Twoich znajomych..drogi co prawda to nie autostrady ale trasa jest ciekawa ,momentami nawet piękna ( dolina rzeki neretwy ) .Polecam Mostar ,piękne ,ciekawe miasto ze słynnym mostem , bazar w sarajewie.knajpy z jagnięciną w jablanicy. oraz wodospady w kravicach ( niedaleko od medźugorje ) - prawie tak samo ładne jak te w plitvicach tylko trochę mniejsze , ale można się przy nich kąpać. paliwo w Bośni jest tanie i nie płacisz za drogi , tylko musisz mieć zieloną kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
peaka Re: BiH 04.07.05, 03:22 Ja wracałem. Co robić? Olać zdanie znajomych i jechać! Przez ciekawość pytam, czego przestraszyli się "znajomi" i dlaczego odradzali ten kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: BiH 04.07.05, 08:46 wiekszosc tutejszych forumowiczow w ogole nie uzywa wyszukiwarki. A wielokroc odpowiedzi sa w sasiednich watkach... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=15194594&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: BiH IP: *.lublin.mm.pl 04.07.05, 10:08 jest bezpiecznie,spoko!przejście graniczne Hr-BiH to tak blaszana budka.Jechaliśmy Slavonski Brod,Doboj,Zenica,Sarajevo,Mostar.jechać ostrożnie, nie przekraczać prędkości,ale to tak jak wszędzie. drogi takie sobie.bliżej północy pisane znaki cyrylicą.widoki cudne!sporo SFOR-u.no i faktyćznie niedaleko Medjugorje piękny Ktavić slap-wodospad-miniatura Krka,można się kąpać , lodowata woda!!!drogie picie,knajpy na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: BiH IP: *.244.155.23.wifi155.tnp.pl 04.07.05, 11:09 Dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: BiH IP: *.244.155.23.wifi155.tnp.pl 04.07.05, 11:12 czy do BiH potrzebna wiza.Jeżeli tak to ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś