IP: *.poznan.agora.pl 20.07.05, 15:37
Witam
Czy któś był na wyspie Krk? Ja sie tam wybieram za tydzień i chetnie
dowiedziałbym sie czegoś wiecej na jej temat. Jak z przeprawą promem?
jakie ceny? Czy na wyspie jest drożej niz na wybrzeżu? No i czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: 1FANDANGO Re: Wyspa Krk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:21
      jadę na Krk 30 lipca. O ile wiem, to jest most łączący Krk z lądem. Cena ok 6 zł.
      • Gość: Fredzio Re: Wyspa Krk IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20.07.05, 16:58
        Cena za prom na wyspę Cres to 70 kun za samochód+11 kun za osobę (podaję dla
        porówniania), ale jadąc od północy czyli z Polski na Krk wjedziesz za 15 kun mostem.
        • Gość: Anka Re: Wyspa Krk IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 20:21
          Byłam w tym roku w czerwcu na Krku, w miejscowości Krk...połączenie z lądem
          faktycznie mostem, krótki...
          Wyspa ładna, urozmaicona krajobrazowo,skały, góry, zielono.
          Miasteczko Krk urocze, sliczna, mała starówka, knajpki przy porcie, sporo plaż
          wokół, od betonowych po skałki, gdzie każdy znajdzie "swój" kąt.
          Zajrzałam tez na słynną plażę w Basce...okropnośc, miejscowośc nijaka, a plaża
          zatłoczona do granic mozliwości...
          Cenowo na Krk troche drożej, ale tak pewnie na wiekszości wysp...
          Generalnie polecam!
          Kwatery bez problemu, tylko im bliżej sezonu tym dalej od plaży.
          Cena za apartament, czyli pokój dla dwóch osób, kuchnie i łazienkę , z klimą-
          35 Euro, taniej znajdziesz same pokoje - około 25 Euro z łazienka dla dwóch
          osób.
          Anka
          PS masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało .
          • Gość: gosiath Re: Wyspa Krk IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 21.07.05, 07:48
            Plaża w Basce rzeczywiście zatłoczona ale przynajmniej jest bo w Krku same
            betony. Nie wiem czy zwróciłas uwagę na otoczenie Baśki bo to jedyne miejsce na
            wyspie które ma cudne widoki( góry i skaliste wysepki na morzu). A zawsze mozna
            się wybrać na sąsiednie plaże położone w ślicznych zatoczkach np. na kamp
            Bunculuka (naturystyczna plaża) lub na następną gdzie kazdy opala się jak
            chce.Jeśli byłaś w Basce tylko przez chwilę to nic o niej nie wiesz.Miasto Krk
            oczywiście jest ładne ale najbardziej nadaję się na wycieczkę.Pozdrawiam
    • Gość: masz Re: Wyspa Krk IP: 213.17.140.* 21.07.05, 08:01
      bylam na krku kilka lat temu.plaza w basce zatloczona ale te widoki...mozna
      pojsc na wycieczke w gory i widoki odslaniaja sie cudowne.
      miasteczko krk dobre na popoludniowy wypad na lody
      • Gość: gosiath Re: Wyspa Krk IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 21.07.05, 09:00
        Ja byłam w tym roku. Będąc na Krku warto zrobić sobie wycieczkę naokoło wyspy
        Rab ze zwiedzaniem wyspy Goli Otok i wpłynięciem do zatoki Zawratnickiej
        (najładniejsza zatoka na Adriatyku). Samo miasto Rab jest bardzo ładne nie ma
        porównania z Krkiem. Na Krku uroczym miasteczkiem jest Vrbnik, ale
        najpiękniejsze są okolice Baski.
    • jita Re: Wyspa Krk 21.07.05, 10:04
      Będąc na Krk warto wybrać się także na wyspę Cres
      Pozdrawiam
      Justyna

www.naszepodroze.pl/
      • Gość: lola foty...... IP: *.mos.gov.pl 21.07.05, 10:10
        fotki z zat.kvaner w tym z Krk:)ogladnij sobie;)
        www.agnieszka.ao.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka