Dodaj do ulubionych

Split - wróciłem - pytajcie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:05
Obserwuj wątek
    • Gość: ala666 Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.aster.pl 22.08.05, 22:04
      Napisz coś o kwaterze jaka cena, warunki i jeżeli polecasz to może jakiś
      kontakt.
      Z góry dziekuję za odpowiedż.
      • Gość: 1FANDANGO Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:12
        Hej
        Split to był tylko etap do zwiedzania( pałac Dioklecjana). Mieszkaliśmy na
        Campingu w Trogirze(piekne weneckie miasteczko)- ale niespecjalnie go polecam.
        Koszt za 4 osoby ok 120 zł. Kwatery wahały sie w cenach 15-20 euro od osoby za
        nocleg.Jeżeli chcesz zobaczyć moją trasę to zajrzyj na mój wątek o Mikulowie
        trochę wyżej na tym forum
        • Gość: gosiath Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 23.08.05, 14:07
          Jak się nazywał kamping i czemu go nie polecasz??
    • Gość: Nadia Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.itpp.pl 23.08.05, 12:44
      Króciutkie pytanie. Jaka jest pogoda w Chorwacji teraz? Bo wysłałam rodziców do
      Kasteli a oni teraz w autokarze przezywaja horror bo słyszeli ze w Chorwacji
      pada i nawet cos podtopiło. Pocieszam ich, ale jak patrzyłam w internecie to
      rzeczywiście nie ma tam rewelacji pogodowych.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
      • Gość: 1fandango Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:53
        wróciliśmy 5 dni temu. Rzeczywiście w ciągu 2 tygodni mielismy 3 dni , gdy
        padało i wiatr bora bora, który o mało nie wyrzucił naszego auta z drogi na
        pobocze.Ale o ile wiem to pogoda szybko sie zmienia na dobra i bardzo dobrą. My
        zawsze przygotowaliśmy sobie opcję na brzydka pogode - zwiedzanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka