Gość: 1fandango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala666 Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.aster.pl 22.08.05, 22:04 Napisz coś o kwaterze jaka cena, warunki i jeżeli polecasz to może jakiś kontakt. Z góry dziekuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1FANDANGO Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:12 Hej Split to był tylko etap do zwiedzania( pałac Dioklecjana). Mieszkaliśmy na Campingu w Trogirze(piekne weneckie miasteczko)- ale niespecjalnie go polecam. Koszt za 4 osoby ok 120 zł. Kwatery wahały sie w cenach 15-20 euro od osoby za nocleg.Jeżeli chcesz zobaczyć moją trasę to zajrzyj na mój wątek o Mikulowie trochę wyżej na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiath Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 23.08.05, 14:07 Jak się nazywał kamping i czemu go nie polecasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.itpp.pl 23.08.05, 12:44 Króciutkie pytanie. Jaka jest pogoda w Chorwacji teraz? Bo wysłałam rodziców do Kasteli a oni teraz w autokarze przezywaja horror bo słyszeli ze w Chorwacji pada i nawet cos podtopiło. Pocieszam ich, ale jak patrzyłam w internecie to rzeczywiście nie ma tam rewelacji pogodowych. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1fandango Re: Split - wróciłem - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:53 wróciliśmy 5 dni temu. Rzeczywiście w ciągu 2 tygodni mielismy 3 dni , gdy padało i wiatr bora bora, który o mało nie wyrzucił naszego auta z drogi na pobocze.Ale o ile wiem to pogoda szybko sie zmienia na dobra i bardzo dobrą. My zawsze przygotowaliśmy sobie opcję na brzydka pogode - zwiedzanie! Odpowiedz Link Zgłoś