Gość: marcio IP: *.airlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:40 Może mi ktoś powidzieć gdzie najlepiej się zatrzymać na wyspie Brać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: Gdzie na wyspie Brać IP: 195.85.249.* 29.08.05, 09:59 To zależy - czy interesuje Cię imprezowanie i potrzebujesz głównie dyskotek - wtedy Bol, czy spokojna wioch na końcu świata, dwie knajpy i plaża - wtedy Povlja. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcio Re: Gdzie na wyspie Brać IP: *.airlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:42 A drogo jest W Bolu w porównaniu do innych wiosek na wyspie? Odpowiedz Link Zgłoś
asikx Re: Gdzie na wyspie Brać 01.09.05, 12:08 To zależy od jakiego pułapu uważasz za "drogo". Jedzenie w knajpach moim zdaniem na całej wyspie w zbliżonych cenach (Povlja, Supetar, Sumartin, Milna, Bol, Selca) a kwatery w Bolu nie interesowałyby mnie nawet gdyby to mnie płacili ze względu na ilość ludzi tam. Po sklepach nie chodziłam... a stoiska z pamiątkami wszędzie takie same :) Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Gdzie na wyspie Brać IP: *.visp.energis.pl 29.08.05, 13:02 Wyspa nazywa się Brač, a nie Brać. Literkę "č" otrzymasz naciskając na klawiaturze numerycznej prze włączonym NUM LOCK-u cyfry 0232 przytrzymując równocześnie lewy ALT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Gdzie na wyspie Brać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.05, 23:08 Czy znacie jakieś przyjemne apartamenty w Povlji? Dzieki za informacje i namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
asikx Apartamenty w Povlji 31.08.05, 07:54 www.apartmani-toni-franka.com super miejsce - dom na końcu wsi, cisza, spokój, super gospodarze zawsze jeździełam do HR w ciemno - ale w tym roku pierwszy raz rezerwowałam przez net bo jechałam z małym dzieckiem i to był strzał w 10-tkę! Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Apartamenty w Povlji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:08 Mam pytanko. Jaka była odległość od plaży? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
asikx Re: Apartamenty w Povlji 31.08.05, 12:25 Nie umiem tego określić bo jeździmy ze względu na ilość bambetli samochodem na plażę, ale inni mieszkańcy domu chodzili piechotką. Z pewnością nie była przed domem :) Ale plaża w Povlji: www.album.com.pl/zdjecie.php?p=0&al=11010&start=0&start_opinie=0&prestop=0&prestzd=0&zm=zo&lz=24&so=&sz=&n=&a =&s=&o=&pns= superowa! Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Apartamenty w Povlji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:36 Dzięki za fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec kody na literki IP: *.zdnet.com.pl 31.08.05, 23:35 > Literkę "č" otrzymasz naciskając na > klawiaturze numerycznej prze włączonym NUM LOCK-u cyfry 0232 przytrzymując > równocześnie lewy ALT. Znasz może kody na pozostałe chorwackie ogonki - kreślone d, s z ptaszkiem, z z ptaszkiem? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: kody na literki IP: *.visp.energis.pl 01.09.05, 07:48 Patrz Akcesoria -> Narzędzia systemowe -> Tablica znaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarek Re: Gdzie na wyspie Brać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:18 najlepiej brać tam gdzie dają, bo inaczej to już kradzież będzie,cholerka...:) Odpowiedz Link Zgłoś