Gość: kaszka IP: 217.153.80.* 28.06.01, 13:13 Jadę z dzieckiem, zależy mi więc aby się dowiedzieć gdzie szukać piaszczystych plaż, w jakich miejscowościach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glob Re: piaszczyste plaże IP: 10.10.70.* 28.06.01, 13:38 W Międzyzdrojach, Mrzeżynie,Kołobrzegu,Dąbiu,Juracie, ewentualnie w Bułgarii,Francji,Hiszpanii. Tylko nie w Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: piaszczyste plaże IP: *.office.ih.pl 28.06.01, 15:05 Nieprawda, w Chorwacji tez sa piaszczyste plaze, np. w miejscowosci Orebic. Proponowalabym jednak kamieniste, bo piasek jest obrzydliwy, szaro-bury i wyglada jakby byl wymieszany z pylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glob Re: piaszczyste plaże IP: 10.10.70.* 28.06.01, 15:12 A więc jednak nie należy szukać piasz(czystych) plaż w Chorwacji. Choć znam jeszcze jedną - na półwyspie Bol - jeśli ktoś lubi spędzać wakacje wśród 20 tys. innych osób , które uwielbiają piasek to gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: piaszczyste plaże 28.06.01, 21:15 Nie przesadzaj. Ponoc Dalmacja pod tym wzgledem jest ok. gale ---- http://obrazki.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: piaszczyste plaże IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 23:33 polecam wioskę turystyczną (bungalowy) w miejscowości ZATON koło Zadaru. jest piaszczysta plaża (nie jest to niestety taki piasek jak nad Bałtykiem), łagodne zejście do morza (od "wody do pięt" spokojnie i łagodnie po kilkudziesięciu metrach do głebokiej) - dno morza piaszczyste, a więc nie ma jeżowców (ja przynajmniej ich nie spotkałem, a prawie wszyscy wchodzili do morza na bosaka). Byłem tam i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: piaszczyste plaże IP: *.outland.lucent.com 02.07.01, 14:59 Czy mozesz podac wiecej informacji/wrazen nt. ZATONU ? Myslimy o wyjezdzie wlasnie tam ... z dwojka dzieci. Mamy jedynie te informacje, ktore mozna znalezc w katalogach TUI i Globtrans'u, a to niewiele .. Odpowiedz Link Zgłoś