Gość: ruda IP: *.devs.futuro.pl 13.02.06, 10:14 czy kots rezerwowal przez nich pobyt w CRO ? bo mam zamiar - mozna im zaufac?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miroslaw Re: www.chorwacja.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:38 Odwiedziłem wskazana stronę :)))) Czy można im zaufać ??? Nie wiem czy mozna jeżeli mówimy o przedstawianych przez nich ofertach. Jestem pewien że nie można wierzyć w informacje które zamieszczają :))) Byłem w Biogradzie dwa razy po 12 dni i bardzo mnie rozśmieszyły informacje dotyczace tego pieknego miasteczka www.chorwacja.pl/oferta/HRM000591- AD01.xml Pisza tam ""Miejscowość: Biograd Od X w. siedziba i miejsce koronacji królów chorwackich, dziś dzięki piaszczystym plażom, atrakcyjnemu położeniu na dwóch "" Jakoś nie spotkałem tam ""piaszczystych plaż"" Nawet Pani u której mieszkalismy była przkonana że na Bol jest piasek :)), jak pokazałem fotki które wykonałem podczas wycieczki to mało nie dostała wytrzeszczu oczy :))) Piasek ale gruboziarnisty :))) Pytałaś o wiarygodność :))))) Powodzenia i udanych uśmiechniętych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: www.chorwacja.pl IP: *.devs.futuro.pl 14.02.06, 08:47 dziekuje bardzo. tyle ze mi chodzi bardziej o to czy jesli zaplace to bede miec hotel, bo wybieram sie do tego samego hotelu w ktorym bylam rok temu i wiem czego sie spodziewac:) Odpowiedz Link Zgłoś