Gość: bazylka5 Re: Kemping z basenem IP: 213.77.106.* 10.03.06, 12:56 dziecko lubi basen l zjeżdzalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Kemping z basenem 10.03.06, 13:42 Jedyny basen ze zjezdzalnia jaki widzialem w Biogradzie. Ale tam nie jest pieknie... Zastanow sie jednak czy Twoje dziecko nie zagustuje w skalkach :-) To sie moze zdarzyc - wiem to po sobie. Jako dzicko mialem to szczescie, ze rodzice dosc czesto wozili mnie na Krym, gdzie kapalem sie wlasnie wsrod skal. Od tego czasu nie wyobrazam sobie morza bez skal :-) Dlatego tak lubie Chorwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazylka5 Re: Kemping z basenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:15 Również uwielbiam plaże ze skałkami tworzącymi urokliwe zatoczki. Proszę o podpowiedź gdzie znajdę taki kemping , blisko plaży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgadee Re: Kemping z basenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 01:24 Jedno nie wyklucza drugiego. Są kempingi ze skalistymi plażami, przynajmniej częściowo, i z basenami. Zaczynając od północy Chorwacji np. Zelena Laguna i Bijela Uvala k/Poreca; Zaton nidaleko Zadaru, dobry dla małych dzieci- płytkie piaszczyste dno, baseny, zjeżdżalnie itd. niestety bez skał, Solaris k/ Sibenika. Na ten moment to wszystko co pamiętam. Wszystkie mają strony internetowe na których można sprawdzić min. ceny. Każdy z nich posiada dobrą infrastrukturę i zapewnia zajęcie dla dorosłych i dzieci. Byłam sama na tych kempingach i byłam zadowolona. Są duże, nie będą odpowiadały osobom lubiącym kameralne, przydomowe pola namiotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka5 Re: Kemping z basenem 13.03.06, 09:44 czy zjeżdzalnie w zatonie są dodatkowo płatne?Bo cena kempingu nie jest mała. czy korzystanie z atrakcji jest wliczone w cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś