Dodaj do ulubionych

Dalmacja-camping-pomocy!!!!!!

IP: *.183.udn.pl 17.03.06, 15:02
wybieram się z namiotem i szukam miłego campingu. Po lekturze forum mam kilka
na uwadze, ale jeżeli ktoś może coś polecić z własnego doświadczenia to będę
wdzięczna za informację,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: t-ka Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: *.183.udn.pl 17.03.06, 15:58
      ja też cały czas czytam i szukam, z tego co do tej pory udało mi się ustalić to
      camp POD MASLINOM w Orasacu jest ok i w Orebicu tak zachwalanym zwłaszcza przez
      Zbynka. Ale jeśli ktoś może polecić coś jeszcze to chętnie sprawdzę,pozdrawiam
      • Gość: JK Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:18
        Zależy co kto lubi.

www.adriatic-mikulic.hr
    • Gość: edith Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: 217.8.174.* 06.04.06, 09:14
      Równiez proszę o radę w tej sprawie. w tym roku pierwszy raz wybieram się do
      Cro ..
      • Gość: C_E_S_A_R Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:34
        www.krkakamp.com
        POLECAM!!! strona po polsku :)))
    • Gość: zetonn Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: 217.8.174.* 20.04.06, 12:52
      Prosimy o więcej informacji na ten temat, cały czas obserwuję ten wątek - i nic
      się "nie rusza"..plissssssssssssssssss
      • Gość: dagarts Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:26
        W ubiegłym roku pojechałam pierwszy raz do Chorwacji.Szczerze mogę polecić
        camping Malenica w miejscowosci Sukosan zaraz za Zadarem.Camping niedrogi,nad
        samym morzem,sanitariaty czyste,lodówki gratis.Osoba dorosła 3 euro,samochód
        2,5, namiot 3,5. POLECAM.
    • Gość: monika Re: Dalmacja-camping-pomocy!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 20.04.06, 16:06
      autocampmrkva.webpark.pl/ polecam, miejscowośc Sukosan, jeździmy tam od
      dawna,rok w rok. w tej samej miejscowosci malenica,tłoczno i ciut drogo, znam
      takich, którzy uciekli stamtąd właśnie do MRKVY-już trzeci raz tam jadą,
      co do ,pod maslinom," byliśmy 2 razy, niby fajnie, ale głównie sami Polacy,
      zapychający lodówki swoimi napojami o różnej mocy. nie mieliśmy gdzie wściubić
      soich puszek. sanitariaty czyściutki, ale droga na i z plaży koszmar daleko i
      stromo! MRKVA-polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka