Dodaj do ulubionych

Tania Chorwacka Wyspa

20.04.06, 17:40
Gorąco polecam wszystkim urlop na małej wyspie Privic Luka. Można wspaniale
wypocząć, jest pięknie i niedrogo. Ja z rodziną sprawdziłam pokoje u Ante-
więcej na www.wakacjewchorwacji.com- polecam pyszne jedzenie pani Ani!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: brzezinho Re: Tania Chorwacka Wyspa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:36
      możesz na maila gazetowego lub na forum napisac cos wiecej o tej wyspie?
      czy jest cos do zwiedzania?
      jak życie rozrywkowe na tej wyspie? etc.
      • sylwana15 Re: Tania Chorwacka Wyspa 21.04.06, 14:06
        Wiesz co to nie jest miejsce gdzie kwitnie życie rozrywkowe raczej jest tam
        bardzo spokojnie, są trzy restauracje ale raczej biesiaduje sie tam z rodziną i
        znajomymi przy kolacji a nie baluje do białego rana. Nocne kluby i dyskoteki są
        w Vodicach. Główna atrakcja związane są z morzem i skalistymi plażami. Jest to
        dobre miejsce wypadowe np.do Trogiru, Zadaru, Splitu(60km)Warte zobaczenia są
        też Wodospady Kriki i Park Kornati. Ta wyspa jest bardzo malutka można ja
        obejść w 3 godziny, wypoczynek tam polecam osoba lubiącym raczej spokój, ciszę
        i odpoczynek na łonie natury. Amatorzy nocnych szaleństw, pubów i imprez będą
        się tam nudzić...
        • Gość: brzezinho Re: Tania Chorwacka Wyspa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:16
          możesz polecic jakąs wyspę na której mozna wypocząc ale tez pobawic sie (
          zarówno jakies fajne knajpki jak i kluby ),pozwiedzac( ewentualnie dojechac
          zeby cos zobaczyc )
          ja w tym roku chce pojechac ze znajomymi ( ok 6-8 ) osób do chorwacji i szukamy
          jakiegos fajnego miejsca
          • Gość: Phil Re: Tania Chorwacka Wyspa IP: 199.67.203.* 21.04.06, 15:23
            Wyspa Hvar, miejscowość Hvar. Dużo się dzieje.
            • Gość: ABI Re: Tania Chorwacka Wyspa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:10
              Murter - wyspa połączona z ladem stalym mostem. Na tej wyspie miasteczko o tej
              samej nazwie, można odpocząć na kilku plażach. jest też sporo knajpek,
              restauracji, pizzerie, market. Super miejsce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka