Dodaj do ulubionych

Trogir, Neum czy Makarska

IP: *.tvgawex.pl 03.06.06, 23:00
Co polecacie: Trogir, Neum , Makarska a może coś innego PLEASE doradżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 02:15
      riwiera makarska...najpiekniejsze widoki:))
    • Gość: JJ Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.streamcn.pl 04.06.06, 14:22
      Na pewno nie Neum dla mnie z miejsc ktore w Chorwacji znam najpiekniej jest w
      Orebiczu zwlascza w okolicy campingu Perna i dalej na Peljesaczu
      • Gość: ines ;] IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 16:21
        cro.pl/forum/
        tu znajdzies wiecej infooo
    • Gość: zbynek Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.plock.mm.pl 04.06.06, 19:19
      może być Trogir/Civo/.
      Num i Makarska odpada.
      Jeżeli już coś w to w okolicach Makarskiej- Tucepi,Brela,Podgora,Boska Voda.
      Ewentualnie Primosten , Orebic i cały Peljesac.
      • Gość: ellam Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:01
        Trogir - przepiękne miasteczko z odbywającym się co dzień targiem. Makarska też piękna ze swoimi widokami. Jedno i drugie tłoczne. Neum - nie.
        • Gość: ANeta Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 28.06.06, 13:30
          Widziałam wszystkie 3 (i jeszcze więcej). Mieszkałam w Makarskiej i zakochałam
          się w niej. Przepiękne widoki nieporównywalne z Trogirem i Neum. CHcę tam
          jeszcze kiedyś wrócić..........więc oczywiście Makarska
    • Gość: zuza Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.06, 21:02
      Zależy co lubisz? Smażenie się na plaży, dyskoteki i tłumy - Makarska; ciekawy
      klimacik - Trogir:-) Ale... w okolicach Makarskiej super wjazd na Biokowo!!!
      Mnie osobiście urzekły:Split, Dubrownik i wyspa Korczula z winnicami i gajami
      oliwnymi. Wdepnęliśmy też na jeden dzień do Czarnogóry - Boka kotorska -
      polecam. Z pewnością znajdziesz coś dla siebie :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka