Gość: katarzyna IP: *.tvgawex.pl 03.06.06, 23:00 Co polecacie: Trogir, Neum , Makarska a może coś innego PLEASE doradżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 02:15 riwiera makarska...najpiekniejsze widoki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.streamcn.pl 04.06.06, 14:22 Na pewno nie Neum dla mnie z miejsc ktore w Chorwacji znam najpiekniej jest w Orebiczu zwlascza w okolicy campingu Perna i dalej na Peljesaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines ;] IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 16:21 cro.pl/forum/ tu znajdzies wiecej infooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.plock.mm.pl 04.06.06, 19:19 może być Trogir/Civo/. Num i Makarska odpada. Jeżeli już coś w to w okolicach Makarskiej- Tucepi,Brela,Podgora,Boska Voda. Ewentualnie Primosten , Orebic i cały Peljesac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellam Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:01 Trogir - przepiękne miasteczko z odbywającym się co dzień targiem. Makarska też piękna ze swoimi widokami. Jedno i drugie tłoczne. Neum - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANeta Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 28.06.06, 13:30 Widziałam wszystkie 3 (i jeszcze więcej). Mieszkałam w Makarskiej i zakochałam się w niej. Przepiękne widoki nieporównywalne z Trogirem i Neum. CHcę tam jeszcze kiedyś wrócić..........więc oczywiście Makarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Trogir, Neum czy Makarska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.06, 21:02 Zależy co lubisz? Smażenie się na plaży, dyskoteki i tłumy - Makarska; ciekawy klimacik - Trogir:-) Ale... w okolicach Makarskiej super wjazd na Biokowo!!! Mnie osobiście urzekły:Split, Dubrownik i wyspa Korczula z winnicami i gajami oliwnymi. Wdepnęliśmy też na jeden dzień do Czarnogóry - Boka kotorska - polecam. Z pewnością znajdziesz coś dla siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś