Dodaj do ulubionych

Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem jest

IP: *.retsat1.com.pl 25.09.06, 22:27
takie co opiewa uroki Chorwacji. Jeśli ktoś ma inne to niech sobie daruje bo
i tak go wszyscy ochrzanią!
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 23:06
      Powiedziała, co wiedziała...
      Po co w ogóle zabierasz głos - chcesz się dowartościować?
    • Gość: Eliasz Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:07
      Bo dla wszystkich innych jest stronka www.sknery.pl .Tam zajrzyj.phi
    • Gość: Lipski Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:09
      No coz ostatnio jest moda na jedyne sluszne stanoiwsko partii to czemu bynie
      mialo byc jedynego slusznego kierunku :-)))
      Oj narazilas sie :-))))))))))))
      Ciesze sie ze coraz czesciej ludzie otwieraja oczy . Nie biora gowna
      zawinietego w sreberko i nie zajadaja sie wmawiajac innym jakie to smaczne .
      • Gość: Adversary Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: 199.67.203.* 26.09.06, 10:32
        Lipski, ty musiałeś kiedyś połknąć takie gowienko w sreberku bo ciągle Ci się
        nim odbija. Ale zrozum, że oprócz niezadowolonych są równiez zadowoleni.
        Niepowazni sa zarowno Ci co wiecznie krytykuja jak i Ci co owijaja gowienko w
        sreberko. Polacy to taki naród, któremu nigdy nic nie pasuje, mają ogromne
        wymagania wobec innych ale nigdy wobec siebie. Płacąc 1000 PLN za wakacje
        wymagają standardu z hotelu Hilton i niesamowitych luksusów..
        • Gość: kasieńka Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.retsat1.com.pl 26.09.06, 10:41
          bredzisz chłopie, a może czegoś się napiłeś?
          • Gość: Sas Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 11:05
            Niebardzo rozumiem po co te BICIE PIANY . Nik nie przekona Lipskiego i jemu
            podobnych że Chorwacja jest O. K. , nikt tez nie przekona mnie i bardzo wielu
            zadowolonych z urlopu w tym kraju że Chorwacja jest BE. Watek stworzony po to
            BYLE BY SE POGADAĆ . sAS
        • Gość: Lipski Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:29
          Sluchaj wakacje w chorwacji to nie 1000 a min 2.5 3 tys / os
          Biorac pod uwage ze zazwyczaj jezdzi sie w dwie os. a czesto rodzina to nawet
          4 os . To robia sie troche wieksze pieniadze . I mowimy tu o zwyklych kwaterach
          bez zadnych dadatkow .

> wymagają standardu z hotelu Hilton i niesamowitych luksusów..

Nie wymagam luksusow ale nie chce bezkrytycznie przyjmowac wszystkiego . Jezeli
          mi sie cos nie podoba to mam odwage to mowic otwarcie .
          • Gość: ??? Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 13:05
            Lipski, ciebie naprawde pogięło???? Kwatery za 2,5 - 3 tys na osobę? To chyba za
            3 miesiące wakacji... Czy ty w ogóle kiedykolwiek byłeś w HR? Coś mi się wydaje,
            że to pozostaje w sferze twoich niespełnionych marzeń i zazdrościsz tym, którzy
            tam jeżdżą i są zadowoleni. Może daj sobie juz spokój z pisaniem głupot na
            forum, spędzaj wakacje "pod gruszą", bedzie i tanio, i swojsko, i w sam raz dla
            ciebie, a innym pozwól robić to, co im pasuje. Jasne?!!!
            • Gość: Sas Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 13:54
              Co prawda to prawda . Apartament fuul wypas - 60 euro -4osoby x 14 dni =840
              euro x 4 zł =3360 zł . Tyle że oprócz spania trzeba czasami cos zjeść ,
              wypić ,zobaczyc i zatankować auto , tak że co do kwater to oczywiście ??? ma
              racje , ale co do całkowitego kosztu wakacji w Hr. to Lipski moze sie nie
              mylic - no moze troszeczke przesadzil . Sas
              • Gość: Lipski Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:37
                bedzie padac :-))
                Sas przyznal mi (bardzo umiarkowanie) racje :-)))

sorki ale wakacje w chorwacji to nie jest tani spport :-)

• Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 15:59
                  Rzeczywistosc i matematyka nie ma nic wspólnego z deszczem . Staram sie pisac
                  obiektywnie i jezeli Lipski moim zdaniem ma racje to MA./ chocby
                  umiarkowana / .Sas
                  • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:19
                    I za to Cie zawsze szanuje :-)
          • Gość: Miroslaw Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:45
            Gość portalu: Lipski napisał(a):

> Sluchaj wakacje w chorwacji to nie 1000 a min 2.5 3 tys / os

Nie wiem jak inni ale ja z żoną wypoczywam i zwiedzam Chorwacje za 2700 zł
            Nie od osoby !!!!! Za dwie osoby.

Drogo płacisz :) Stać cię to dobrze :)))

Proszę nie odstraszaj innych takimi cenami od osoby :)

Powodzenia
            • Gość: Sas Re: do Miroslawa IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 18:58
              Jezeli 2 tygodnie w Hor kosztowalo Was 2700zł - wszystko - to albo jestescie z
              poznańskiego albo bajerujesz , a jezeli to prawda to składam Wam wyrazy
              glebokiego współczucia. Sas
              • Gość: wal Re: do Sas (a) IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 20:40
                Dlaczego nie. Dokładnie 2800 na kempingu spanie w kamperze 12 dni. Istria na
                początku września.W cenie parcela 100m2 10 m od brzegu, elektryczność. Może
                dlatego że jestem z poznańskiego:)
                • Gość: Sas Re: do Sas (a) IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 21:04
                  Czytaj uwaznie - 2800zł na kampingu -zgoda, a gdzie żarcie , picie ,
                  zwiedzanie , transport ,itp. , chyba że jako super oszczedny poruszasz się
                  tylko w obrebie 100m2 parceli , a potem napiszesz że byłeś w Hor. Sas
                  • Gość: wal Re: do Sas (a) IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 22:12
                    2800 to koszt całkowity. Kemping to tylko 17.3 E/dzień/2osoby. Przejechanych
                    kilometrów - prawie 3000 km. Transport w promieniu 50 km od kempingu - rowery.
                    A wygoda "kempingowania" polega na tym, że disiaj jestem na tym kempingu, a
                    jutro mogę być nawet 100-200 km dalej.
                    • Gość: Sas Re: do wal IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 10:05
                      Jezeli twierdzisz ,ze tak bylo to bylo , ale z moich obliczeń na goraco wynika
                      ze - kamping kosztowal -+ 1000 ZL ,paliwo -+1300 zł , a reszta to znaczy 500 zl
                      na 2 osoby na 12 dni- poszla na zycie . Rzeczywiście ,że ROZRZUTNI TO WY NIE
                      JESTESCIE .Urlop to moim zdanie nie OLIMPIADA - kto taniej . Chyba tylko w
                      Polsce mozna sie pochwalic znajomym - JAK JA TO TANIO SPEDZILEM URLOP, a
                      najlepiej takim , którzy w danym regionie swiata nie byli i mozna WCISNAC IM
                      KIT. sAS
                    • Gość: Lipski Re: do Sas (a) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:09
                      Powiem tak - za tyle spedziliscie - wasza sprawa . Gratuluje .

> A wygoda "kempingowania" polega na tym, że disiaj jestem na tym kempingu, a
                      > jutro mogę być nawet 100-200 km dalej.

Prosze Cie nie zaczynajmy dyskusji o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad
                      wielkanocnymi bo dla wielu ta wygoda kempingowania wyglada tak ze spi sie na
                      ziemi , oblaza mrowki a w ciagu dnia nie da sie wejsc do namiotu bo zar az
                      cofa . Lazienki pomimo ze czyste masz wrazenie ze opaskudzila przed toba trupa
                      cyganska. To trzeba po prostu lubiec .
                      • Gość: wal Re: do Sas (a) i Lipskiego IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 17:12
                        wygoda kempingowania wyglada tak ze spi sie na
                        > ziemi , oblaza mrowki a w ciagu dnia nie da sie wejsc do namiotu bo...<
                        Wspomniałem wczesniej, że śpimy w kamperze (to taki samochód podobny do
                        przyczepy kempingowej :)więc śpiąc w SWOIM łóżku do ziemi mamy przynajmniej
                        1,5m, mamy też swoją łazienkę. I nikogo nie chcę namawiać do spędzania wakacji
                        na kampingu ważne że mi się to podoba.
                        Wspomne jeszcze o kosztach (już widzę komentaze do tego co napiszę dalej)
                        prawie cały prowiant zabieramy ze sobą z domu, jedzie sobie "wygodnie" w dużej
                        zainstalowanej na stałe lodówce.
                        >To trzeba po prostu lubiec .<
                        Dokładnie tak to trzeba po prostu lubić.
                        • Gość: Sas Re: do wal IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 17:36
                          Jesli to kamper to podwyższam koszt paliwa do przymajmniej 1500zl , a zarcie w
                          tej lodowce to dostales za darmo. Co do kosztów to solidnie zaniżone , co do
                          lubić nie lubic nie dyskutuję . Sas
                          • Gość: wal Re: do wal IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 19:06
                            a zarcie w
                            > tej lodowce to dostales za darmo.<
                            Żarcie w lodowce kamperowej zostało "wygarnięte" z lodówki domowej, trudno to
                            wliczać w koszt wyjazdu bo na wakacjach jem tak samo jak w domu.
                            Co do pozostałych kosztów nie mam powodu zaniżać, pieniądze zarobiłem uczciwie -
                            zapłaciłem podatek i nie muszę sie ukrywać :))Nie chę sie również z nikim
                            licytować.
                            • Gość: Sas Re: do wal IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 19:50
                              Idąc dalej Twoim tokiem myślenia - żarcie za darmo -bo z lodówki domowej ,
                              paliwo za darmo bo w Polsce tez trzeba jeździć , koszt kampingu tez za darmo bo
                              w domu taz trzeba płacić czynsz zużywac światlo i wode - wynika z tego ŻE TWOJA
                              CHORWACJA ZA 2500ZŁ NA 12 DNI ZA 2 OSOBY I TAK ZOSTALA PRZEPLACONA.Nikt Cie
                              nie oskarza ze jesteś hosztaplerem - ewentualnie BAJKOPISARZEM. sAS
                              • Gość: wal Re: do sas(a) IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 20:39
                                Sas nie podniecaj sie tak. Jaśli tek ci zależy to dolicz 200lub 300 zl za to
                                żarcie z lodówki i pasuje. Idąc torem dalszej twojej wypowiedzi do kosztów
                                urlopu wliczyć powinienem pieniądze których nie zarobiłom, bo byłem na urlopie.
                                Tak liczy znajomy dentysta i w ten sposób siedząc w domu w czasie urlopu, urlop
                                kosztuje go spore pieniądze, zapewne wieksze niż twój wyjazd do Chorwacji.:))
                                • Gość: Sas Re: do wal IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 20:51
                                  Sluchaj wal widze ze sie ZASPULTALEŚ i piszesz po to żeby pisać - to Ty
                                  stwierdziles ze żarcie z domowej lodówki nic Cie nie kosztyje. Wiesz -
                                  zakończmy ta mrozkowska dyskusje . Poznaniak - ślazaka nie zrozumie. Sas
                                  P.S Dentysta tez oczywiscie z poznańskiego?
                                  • Gość: wal Re: do Sas (a) IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 22:05
                                    Poznaniak - ślazaka nie zrozumie
                                    No właśnie.
                                    Sas Ty przekrecasz jak byś był z Pis'u :)
                                    • Gość: Lipski Re: do Sas (a) - DO WAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:00
                                      Sluchaj a ile kosztuje taki camper ?
                                      tak z ciekawosci bo cos mi sie wydaje za rownowartosc takiego auta mozna by
                                      pare fajnych wakacji spedzic :-)
                                      • Gość: wal Re: do Lipskiego IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 15:18
                                        Wietrzę podstęp w twoim pytaniu, ale odpowiem. Auto we w miarę dobrym stanie
                                        można kupić za 8 - 10 tyś. E. Nowe od 40 tyś.E do nawet 160 000 :)
                                        • Gość: Lipski Re: do Lipskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:54
                                          > Wietrzę podstęp w twoim pytaniu

I slusznie ;-)

Czyli jesli dobrze rozumiem to za przyzwoitego campera musze dac 15 tys Euro .
                                          do tego koszty ubezpieczenia oc ew. ac no i normalne koszty utrzymania . Na
                                          nasze daje to dobrze ponad 60 tys

To ja powiem tak - jezeli napiszesz ze ze masz takie hobby lubisz campery -
                                          powiem spoko gosc - sam mam hobby na ktore non stop idzie nie mala kasa . Ale
                                          jezeli napiszesz ze camper daje ci niezaleznosc i tanio kosztuja Cie wakacje
                                          chyba wytarzam sie ze smiechu po podlodze
                                          • Gość: Sas Re: do Lipskiego IP: *.net81.citysat.com.pl 28.09.06, 16:19
                                            Kupil browar , bo chcial sie napic taniego piwa . Sas
                                          • Gość: wal Re: do Lipskiego IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 17:05
                                            Zapewne nikt nie kupuje kampera z oszczędności:) Dla mnie jest to zabawka i
                                            hobby do tego stopnia, że na codzień używam zupełnie zwykłego samochodu(coś za
                                            coś) i samochody osobowe mnie nie interesują, natomiast za każdym kamperem się
                                            oglądam. Wielu aspektów posiadania kampera nie da się przeliczyć na pieniądze.
                                            Mogę jechać dokąd tylko mi się zachce w dowolnym momencie, mogę zanocować w
                                            dowolnym miejscu (byle nie łamać zbyt jawnie przepisów), odpada mi problem
                                            noclegów tranzytowych na długich trasach, "mogę kampingować" np.nad samim
                                            brzegiem morza(np.Chorwacja), lub jeziora ( w zeszłom roku Austria- jakie płyną
                                            z teko kożyści nie muszę chyba pisać. Nie mam ograniczeń (prawie)w zabieraniu
                                            ze sobą różnych rzeczy np.jedzenia(jak by nie liczyć kupionego taniej niż za
                                            granicą)różnych zabawek (rowery, łodzie,pontony itp.)
                                            EEE rozpisałem się, a pewnie i tak nikogo nie przekonam ( nie mam takiego
                                            zamiaru)do spędzania urlopu na kempingu - Wasza strata
                                            • Gość: Maciek Re: do Lipskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:37
                                              Nie we wszystkich wypowiedziach zgadzam się z Tobą, ale camper to jest moje i
                                              mojej żony wielkie marzenie. Mam nadzieję, ze za 2-3 lata zrealizuję je. A może
                                              wcześniej ? Pozdrawiam
                                        • Gość: Maciek Re: do Lipskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:55
                                          Nawet więcej, nowe Rapido 9, prawie 200 tys euro netto, piękne auto
                                    • Gość: Sas Re: do wal IP: *.net81.citysat.com.pl 28.09.06, 10:20
                                      Mozemy polemizowac na temat kosztow - ALE W POLITYKĘ MNIE NIE WKRECISZ .Sas
              • Gość: assia Re: do Miroslawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:57
                Ja się wtrące, może nie potrzebnie ale spędziłam w tym roku 12 dni za 2600zł w
                hotelu 3gwiazdkowym w Starim Gradzie na wyspie Hvar, z dojazdem i wyżywieniem
                (pysznym zresztą):-)
                • Gość: Sas Re: do assia IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 17:39
                  Assiu Twoja kwota jest do przyjecia, natomiast wal pisze że za 2600zł mozna
                  spedzić12 dni w 2 osoby jadac swoim samochodem. Sas
                  • Gość: Maciek Re: do assia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:47
                    2600--nie da rady, nigdy nie dam wiary, że jadąc swoim autem tyle kasy
                    wystarczy na 2 tyg na 2 osoby. 1 tys-1.4 tys to koszty paliwa i inne opaty
                    samochodowe (camper dorższy od osobowego), ok 1000 na mieszkanie ( sezonie
                    często więcej), jedzenie--czy z Polski, czy z Cro kosztuje znowu parę setek. A
                    gdzie zwiedzanie, bilety, paliwo na miejscu....
                    ale zawsze mówiłem---chcesz aby auto paliło mało--mów, ze pali mało--tak samo z
                    kasą za pobyt. Pozdrowienia
                    • Gość: Sas Re: do Macka IP: *.net81.citysat.com.pl 27.09.06, 18:09
                      Maciek nie wiem czy śledzisz ten watek - wal napisał że jest z poznańskiego -
                      moze to zmienia postac sprawy. Sas
                      • Gość: Maciek Re: do Sasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:22
                        Wyjątkowo ten wątek zacząłem śledzić. Z poznanskiego--to wszystko wyjaśnia !!!
                    • Gość: wal Re: do Maćka IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 21:06
                      Czytaj uważnie, nie powtarzaj z Sasem bo on wszystko przekręca :))
                      Nie 2600 tylko 2800 i nie 2 tygodnie tyko 12 dni :)
                      Postaram się podliczyć wydatki( choć nie bardzo wiem po co to robie)
                      200 PLN opłaty za autostrady(winietki, tunele itp)
                      paliwo 247 l x 1,2E = 1217 zł
                      kemping 12 dni x 17,3E -12%(rabat) =747 zł
                      jedzenie zabrane z domu 350 zł (wcześniej tego nie wliczałem w kwotę 2800)
                      wydatki na miejscu - wino lody i inne drobiazgi
                  • Gość: assia Re: do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:43
                    oki sorki.Pozdrawiam
    • Gość: Maciek Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:43
      Powiedzcie mi, czy jest możliwe takie zwyczajne "zakochanie " się w Chorwacji i
      zyczajne jej chwalenie, niezależnie od wad i zalet. Takie zwyczajne zadowolenie
      z urlopu, nieważne za jaką kasę, niewazne czy była super pogoda, nieważne czy
      zabieram jedzenie czy kupuję na miejscu
      • Gość: Sas Re do Macka IP: *.net81.citysat.com.pl 26.09.06, 18:12
        Fajnie napisane. Sas
        • Gość: miranda Re: Re do Macka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:19
          Oczywiście że jest możliwe proste zadowolenie z urlopu :))) Byliśmy w tym roku
          w Chorwacji pierwszy raz. 3 tygodnie na przełomie sierpnia i września
          kosztowały nas 2.800 od osoby. Przejechaliśmy kraj z góry na dół i z dołu do
          góry. Bez szaleństw (chciałoby się na urlopie większych luksusów... ) ale i bez
          liczenia każdego grosza. Pogoda dopisała, samochód (9 letni)nie sprawiał
          problemów. Zobaczyliśmy piękny kraj, nacieszyliśmy się ciepłym morzem, słońcem
          i krajobrazami. Pewnie że nie wszystko nas zachwyciło ale jesteśmy BARDZO
          ZADOWOLENI z wyjazdu :)czego życzymy wszystkim :)
          • Gość: Maciek Re: Re do Macka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:49
            I to jest normalna postawa, było super, ale były też minusy. Ważne, że ogólnie
            jest "przytulnie", ważne, że wróciliście wypoczęci i zadowoleni. Minusy z
            czasem powoli zaginą, pozostaną tylko dobre wspomnienia i o to przecież chodzi
            na urlopie. pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: 83.2.64.* 26.09.06, 21:27
        Jest możliwe.Chorwacja-piękny kraj,krajobrazowo napawdę super.Plitwice są
        piękne,starówka Dubrownika również.Mniej piękna za to mentalność
        Chorwatów,dzielenie turystów na niemieckojęzycznych i resztę ,podnoszenie
        cen,za którym nie idzie ponoszenie jakości usług.Trzeba zwiedzić jeszcze inne
        miejsca,żeby zobaczyć,że gdzie indziej może być inaczej.Żałosne dla mnie są
        opinie polskich "światowców",którzy w życiu dalej,niż na Istrię nie dojechali,a
        kulturę chorwacką poznali jedynie w chorwackiej knajpie...
      • Gość: Lipski Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:15
        > Powiedzcie mi, czy jest możliwe takie zwyczajne "zakochanie " się w Chorwacji
        i
        >
        > zyczajne jej chwalenie, niezależnie od wad i zalet.

Chyba nie jest to mozliwe poniewaz wiele odczuc generoane jest przez doznania
        na miejscu no i generalnie cykl przyczynowo skutkowy .
        Powiem tak - nie spedzisz milo urlopu jezeli np w drodze popsuje Ci sie
        samochod albo tfu tfu bedziesz mial stluczke . itp itd

Ogolnie problem z Chorwacja (z reszta balkanow tez )jest taki ze zawsze
        generuje duzo emocji - czy to pozytywnych czy to negatywnych . Wiec wymiana na
        forum czesto przypomina scieranie sie dwoch frontow powietrznych cieplego i
        chlodnego . A jak wiadomo z takiej kombinacji musi powstac burza :-)
        • Gość: Maciek Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:05
          Chyba nie jest to mozliwe poniewaz wiele odczuc generoane jest przez doznania
          na miejscu no i generalnie cykl przyczynowo skutkowy .
          Powiem tak - nie spedzisz milo urlopu jezeli np w drodze popsuje Ci sie
          samochod albo tfu tfu bedziesz mial stluczke . itp itd

Akurat auto psuło mi się parę razy, np urwany tłumik x 2, trudności z
          zapalaniem silnika, raz problem ze skrzynią biegów.... Były to różne auta,
          czasami paroletnie, czasami fabrycznie nowe, było to w Cro, we Francji,
          Słowacji i Hiszpani, i co... mam się obrazić na kraj urlopu ? Chyba to bzdura,
          to przecież ja nie dopilnowałem stanu auta.

wymiana na
          > forum czesto przypomina scieranie sie dwoch frontow powietrznych cieplego i
          > chlodnego . A jak wiadomo z takiej kombinacji musi powstac burza :-)

Fronty--jak najbardziej, ale czy musi powstawać burza, nie wystarczy deszcz ?
          Tyle w życiu dzieje się, np "prowokacje Begerowej", czy na tym forum nie może
          być spokojniej, niezależnie od uczucia do Cro, nikt nikogo nie zmusza do
          miłosci do tego kraju. Ja chętnie pisałem o tym co było cudowne w czasie
          urlopów w Cro, ale też pisałem o tym z czego byłem niezadowolony, pisałem
          spokojnie, po to aby ew ktoś nie popelnił mojego błędu.
          Pozdrawiam

• emes-nju Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem 27.09.06, 18:23
      Gość portalu: kasieńka napisał(a):

> takie co opiewa uroki Chorwacji. Jeśli ktoś ma inne to niech sobie daruje bo
      > i tak go wszyscy ochrzanią!

Nie wszyscy! Tylko ci, ktorzy maja inne zdanie :-)
    • vicenza Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem 27.09.06, 20:04
      takie zycie
    • Gość: kasieńka Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.retsat1.com.pl 28.09.06, 23:05
      Mój post wywołał taką burzę jak co najmniej afera z Renatą Beger. Ale Wasze
      wypowiedzi są dużo bardziej konstruktywne. Pozdrawiam wszystkich tu obecnych
      serdecznie. ;)))
      • Gość: zbynek Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.plock.mm.pl 29.09.06, 14:56
        twój post to nic innego jak chęć pokazania się na forum sflustrowanej babki
        lub faceta i reszty lubiącej głupio dyskutować a niczym w czym zawsze przoduje
        niejaki Lipski.
        • Gość: Lipski Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:59
          >sflustrowanej babki
          > lub faceta

Stawiam na rudego faceta :-)))))))))))))))))))

>lubiącej głupio dyskutować a niczym

No coz widze ze pewne dyskusje nie sa przyswajalne dla niektorych.
        • Gość: kasieńka Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.retsat1.com.pl 29.09.06, 16:57
          takich jak ty co uważają, że zawsze mają rację- unikam jak ognia i dlatego
          jestem osobą pogodną i szczęśliwą. A od Lipskiego wara!
        • Gość: Sas Re: Uwaga- na tym forum jedynym słusznym zdaniem IP: *.net81.citysat.com.pl 29.09.06, 18:03
          Nikt nikogo nie zmusza do obecności na tym poście . Mówia ,że nie ma głupich
          dyskusji są tylko glupie komentarze. Jezeli nie chcesz czytać sflustrowanej
          babki i smutnego faceta to wpisz w wyszkiiwarce WESOLE MIASTECZKO . Sas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka