Gość: pomocna dlon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:21 Witajcie!!!Byłam już kilka razy w Chorwacji(MAKARSKA)- chętnie odpowiem na Wasze pytania.Z niecierpliwością czekam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delegwan Re: Chętnie odpowiem na Wasze pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 01:00 Z niecierpliwością zapytam. Chcesz opowiadać o CRO, czy tylko o Makarskiej? POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna dlon Do Delegwan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:41 Więcej wiem o Makarskiej niż o całej Chorwacji,ale postaram sie odpowiedziec rowniez na pytania odnosnie calej Chorwacji!!!!!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Delegwan IP: 195.94.206.* 23.10.06, 13:18 Tylko przestan sie już wydzierać na użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna dlon Do Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:47 Nie wydzieram sie . Nie wiem co ci przeszkadzaja wykrzykniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Do Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:17 zle sie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Chętnie odpowiem na Wasze pytania IP: *.prokom.pl 24.10.06, 11:24 Witam Ja byłam kilka razy w Chorwacji, chcecie się dowiedziec wiecej o moich wyprawach zapraszam na serwis www.wypady.pl Pozdrawiam Milena A tu opisy moich wypraw do Chorwacji: Pierwszy wyjazd: www.wypady.pl/content/view/57/50/lang,/ Drugi wyjazd: www.wypady.pl/content/view/60/50/lang,/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegwan Re: do Milena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:46 O Boże, Milena, dlaczego jesteś w każdym wątku?.Coś się stało? POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibliofilka Re: Chętnie odpowiem na Wasze pytania IP: *.miks.uj.edu.pl 07.11.06, 18:03 wybieram się na Taize do Zagrzebia, więc moze pare zdań co można tam zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chętnie odpowiem na Wasze pytania IP: *.chello.pl 07.11.06, 18:40 Na Taize czy w Zagrzebiu? Na jedno i drugie pomocne będą google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna dlon Re: Chętnie odpowiem na Wasze pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:08 Niestety nie bylam tam,wiec moge polecic ci wyszukanie w google. Odpowiedz Link Zgłoś
maly514 makarska 28.12.06, 13:10 hej wybieram sie do miejscowosci MAKARSKA,czy mozesz MI cos wiecej napisac o tej miescowosci czy jest godna polecenia moze jakies fotki malyblanko@interia.pl dziekiii Odpowiedz Link Zgłoś