Gość: Wiesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:23 Chcę pojechać do Stanici. Podobno jest tam super plaża i w mierę spokojnie. Interesowałby mnie domek jak najbliżej plaży. Może ktoś mógłby pomóc. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Stanici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:11 polecam byłem www.villa-iva.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Stanici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 21:34 Podaj jakiegoś maila, wyślę Ci parę fotek z pobytu w Stanici, zobaczysz jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radko Re: Stanici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:29 ja tez poprosze na radekpaszko@gazeta.pl i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Link nie dziala. To juz o czyms swiadczy:( nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:36 Odpowiedz Link Zgłoś
ucho03 Re: Stanici 21.08.16, 14:08 Gość portalu: aga napisał(a): > Aktualnie jestem mieszkańcem tej willi. niestety nie mam dobrej opinii. Szukali > śmy w ciemno- trafiliśmy na Mirko. Zaprowadził nas do swojego apartamentu i tłu > maczył 100m do plaży , apartament za 60 Euro, wi fi free. ok -podjęliśmy decyzj > ę- zostajemy. Oddaliśmy swoje dowody i wypakowaliśmy się. Wieczorem przewiózł n > as swoim samochodem na plażę położoną 2 km od stanici . dlaczego ? bo jest napr > awdę ładna. Z ciekawości odwiedziliśmy plażę położoną 100m od domu . idąc wzdłu > ż stromej uliczki, przechodząc przez główną drogę znów idziemy z wielkiej górki > , a na koniec 300 stromych schodów. Wracamy do domu prosząc o zwrot pieniędzy t > łumacząc że 2,5 letnie dziecko nie dało rady na takim spacerze. NIE ODDAŁ , twi > erdzi że nie można, no to siedzimy w tym bagnie- jego żona na dzień dobry odwra > ca się du@ą. po 3 dniach spędzonych w tym więzieniu odłaczono nam internet i ci > epłą wodę. po 5 dniach właściciel zapragnął nas wyrzucić miał nowych turystów k > tórych wprowadził do naszego pokoju . rozpoczęła się wfera, nowi turyści uciekl > i a on groził nam adwokatem i policją bo stracił klienta. co się okazuje na pol > icji jest im dobrze znany ale nie ma reakcji. wyrzucając nas pieniędzy nie chci > ał zwrócić. dodam jeszcze że pod naszą nieobecność chodzi po naszym pokoju i tw > ierdzi że to jego dom a my zabraniamy mu chodzić. villa-jana.eu Przestań Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Stanici 21.08.16, 14:43 Trudno zrozumiec czemu ludzie sami sie ośmieszają. Dobra,kilkanaście lat temu bazowało sie na ogłoszeniach w prasie czy folderach.Wpłacali zaliczkę,jechali i na miejscu okazywało się,że rzeczywistośc odbiega od tych kolorowych obrazków. Ba nawet dzisiaj w dobie internetu można się naciąć jeśłi nie weryfikuje sie w innych źródłach. Ale tutaj ludzie jadą,widzą jak jest,nie było zaliczki przyjmuja warunki(na fotkach widac,że standard na prawdę wysoki) z balkonu widza gdzie jest morze i,że o ile tam jest z górki ale z powrotem trzeba pod górę a potem po kilku dniach żądaja kasy z powrotem,bo dziecko sie męczy na schodach. Umowa nawet ustna jest umową i obowiązuje obie strony. Roumiem,że jakis wypadek losowy,trzeba wracać do kraju,może wtedy się da dogadać z gospodarzem. A tutaj widać poszło na noże,bo tatusiowi ciężko wnieść 2,5 latka na rękach po schodach. I zamiast się cieszyc pobytem trzeba wysmażyc posta i wklejać po forach.A nuż Mirko zaszkodzimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ucho03 Re: Stanici 21.08.16, 16:48 hepik1 napisał: > A tutaj widać poszło na noże,bo tatusiowi ciężko wnieść 2,5 latka na rękach po > schodach. > I zamiast się cieszyc pobytem trzeba wysmażyc posta i wklejać po forach.A nuż > Mirko zaszkodzimy ;) Jak tatuś i mamuśia chcieli być narąbani co dzień i nie nosić dziecka to nie ma zmiłuj,musieli coś wymyslić. Takie to polaczkowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alie Re: Stanici IP: *.darnet.pl 12.02.22, 22:21 Takie to krzywdzące. Narąbani ? Przecież jak my byliśmy to właściciel miał odebrane prawo jazdy na kilka miesięcy a i tak jeździł samochodem. Byliśmy tam, poznaliśmy właścicieli i też nie mamy dobrego zdania. Potwierdza się chodzenie po pokojach pod nieobecność najemców , i arogancja właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś